Den store julevasken

Hei og hå, nå går det mot jul! På tide å skrubbe ungene 🙂

/sponset innlegg

 

Jo da, du skal vel ikke se bort fra at det blir et ørlite bad eller to til før julenissen kommer på besøk, men et varmt bad er uansett aldri feil, spesielt ikke nå som det plutselig ble iskaldt igjen. Fylle på med varmt vann og leker og bare kose seg glugg til både fingre og tær blir som bleke rosiner.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Og det gjelder ikke bare for barna, for er det én ting jeg virkelig elsker, så er det et glovarmt bad. Bare ligge og duppe mens vannet pakker seg om deg som en glovarm dyne. Gjerne med et duftlys på hylla og litt rolig musikk i bakgrunnen. Da snakker vi sjelepleie på høyt nivå.

Det er vel ikke akkurat samme tempoet over badingen til ungene, som minner mer om et sjøslag enn noe annet. De hopper rundt og leker mens vannet spruter og skvulper oppetter veggene, så det skummer seg på bølgetoppene. Se vedlagte bevis av badeskum i taket.. Taket!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Men når de endelig har fått herjet fra seg, er det klart for en hårvask. Og det har faktisk, mot alle odds, blitt utrolig mye enklere etter at vi fikk to! Tidligere hatet plutten å vaske håret, men nå synes han det er litt stas å kunne gå foran med et godt eksempel for lillesnuppa som sitter og følger med.

Jeg mistenker at han egentlig synes det er ganske deilig. Bare ligge og duppe i vannet, mens mamma eller pappa grer gjennom håret, masserer hodebunnen og skyller over med varmt vann. Da ligger han stille og rolig og bare nyter øyeblikket, og er bare et duftlys unna å minne litt om fattern 😉

Også skrubber vi litt her og vasker litt der, og vips er alle sammen klare for å feire jul igjen 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Til den store julevasken bruker vi Dr Greve Mild & Parfymefri – en serie ekstra milde produkter som er spesielt tilpasset ekstra tørr og sensitiv hud. Perfekt for barn som har både tynnere og mer sensitiv hud enn voksne, og derfor bør beskyttes deretter.

Dr Greve Mild & Parfymefri-serien inkluderer flere produkter, som blant annet body lotion, deodorant og dusjgelé. Alle produktene er dermatologisk testet på sensitiv hud, fri for parfyme, parabener og fargestoffer. Helt perfekt for den store julevasken 🙂

Dessuten funker de kjempefint som badeleker når pappa prøver å ta produktbilder, haha!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dr Greve har også flere produkter i andre serier 🙂

 

Så nå kan julen bare komme! Eller… i morgen da. For fattern må jo også skrubbes til jul, så i kveld lukter det skumbad, duftlys og julemusikk 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Produktene fra Dr Greve fås kjøpt i dagligvarebutikker 🙂

/ Er det noen rene barn her?

3 kommentarer
  1. Hei! Bare lurte på om det er såpe som skummer skikkelig? Det er nemlig voldsomt viktig for våre to badeløver:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg