Teo har tatt juleklippen

Julepølsenes høytid nærmer seg med stormskritt og i den anledning er det ikke bare vi mennesker som liker å fjonge oss med en skikkelig julevask. Også Teo følte for å pimpe seg opp litt, vel vitende om at dette ville medføre en kjip helskrubb i forkant.

Men han gikk på det med fatt mot og sto i stormen, helt til han var ren og rufsete og klar for å sjekke inn hos hundefrisøren for full pakke med vask, klipp, mani-pedi.

Ikke en dag for tidlig heller, for den siste tiden har han sett ut som en rotløs villhund, men da jeg hentet ham i dag, var halve hunden klippet bort og den gamle ruggen erstattet med en 9 år gammel valp!

Så nå kan julen bare komme 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På vei inn i dusjen. Skuffatryne.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Våt og enda mer skuffatryne.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teo Skywalker.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På hevntokt: Gni våt pels på absolutt alt.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nydusjet, nyristet og klar!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hørte jeg godbit? Jeg er nesten naken her, altså. Kom igjen, a. Plis?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Farvel villhund, hello søtnos.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klippet, gredd og grooomet – klar for å sjekke tisper 🙂

 

/ Så gjør vi så når vi vasker vår hund 🙂

* Følg Teohjerte på Facebook *

11 kommentarer
  1. Ja, har en sånn selv. Syns synd i han under dusjingen , men blir jo så nydelig! Viktig med en godbit etterpå, hehe.

  2. Så kjekk en kar 🙂
   Her gjør vi alt selv på hunden 🙂
   Dusjer,napper/barberer/klipper osv, slipper heldigvis klo klipp da klørne falt av når han var liten, så har bare klipt klør 1 gang på han 😛

  3. Heisann!
   Lurer bare på hvorfor dere velger å barbere Teo? Har cavalier selv, og synes han er veldig fin når han har den naturlige pelsen sin. Er det pga stell?
   Bare nysgjerrig! 🙂

  4. Sist runde ble han klipt kort, ikke barbert. Synes det ble finere enn barbering, som jeg tror de ofte gjør fordi det går raskere. Men vi velger å klippe ham kort fordi pelsen blir så veldig lang og tjukk veldig fort. Etter kastrering har pelsen også blitt veldig bustete og rar, så tror den er mer til bryderi enn glede når den blir lang. Og når man først skal klippe, tenker vi at det like gjerne kan klippes litt. Men ved barbering ser han litt i overkant kortklipt ut en periode ja, haha!

   Men vet at man lar f.eks pelsen på hale og ører forbli lang, og det kan være veldig fint. Vi har vel bare vendt oss til dette, og Teo virker ganske fornøyd med det. Synes også ørepelsen kladder seg fort, så liker å tynne ned der. Sist fikk han også en ørerens i forbindelse med klipp, så da var det topp stemning 🙂

  5. Så fint med svar! Jeg kan godt skjønner at dere da velger å gjøre det sånn. Min er ikke kastrert, så han er nok litt tynnere i pelsen. (Og kanskje i toppen også, når nabobikkja har løpetid.. Gah..)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg