Tusen hundre og femti for en is

/ sponset innlegg

Barna våre elsker å leke butikk, og har drevet flere suksessfulle foretak, slik som muffinsbutikk, dagligvareforretning og frukt- og grønthandel. Derfor ble jeg veldig gira da jeg så at Diplom-Is har lansert flere nye produkter i serien med Favoritter fra isbaren.

For hva er vel bedre for barn som liker å leke butikk, enn å starte sin egen isbar i stua med ekte produkter?

Og ganske som forventet: Når plastleker ble byttet ut med is, saus og strøssel, gikk de helt bananas 😀

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Face og fronte, face og fronte.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Også må det se innbydende ut. Vi leker ikke butikk! 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kassaapparat på plass, nå gjenstår bare skåler og noen små detaljer.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klar! Mine damer og herrer: Velkommen til Plutten & Ferskens Isbar AS 🙂

 

Jeg har aldri sett maken til engasjement! Hadde jeg ikke visst bedre, ville jeg trodd de nylig hadde blitt ansatt i konsernledelsen til Tine. Fra å sette opp varer, kassaapparat, skåler, skjeer, tilbehør og is, til å face og fronte produktene og sørge for at alt var klart til åpning. Og som seg hør og bør med barn, ble alt selvfølgelig gjort med en merkelig kombinasjon av vilter jubel og full seriøsitet.

For man kan gjerne hoppe og skrike og glede seg til is, men driver man en isbar, så driver man en isbar. Skålene skal stå der, isen skal stå der, og alt skal slås inn på kassa. Og det må jeg bare si: Hvis du synes det er artig å se barna leke butikk med leketøy og tullevarer, prøv ekte varer! Du kommer aldri til å se noen jobbe så hardt for å bli tatt seriøst i en så useriøs setting 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Isbar kunderadio: Lollipop og salt karamell-saus er nå tilgjengelig i kasse 5.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viktig å prøvesmake beholdningen 😉

 

Det eneste problemet er at barn har liten forståelse for at is smelter, og hver eneste kunde må selvfølgelig gjennom den samme, omhyggelige prosessen i kassa. Bestille is, velge kjeks eller beger, antall kuler, smaker, saus, strøssel og hver minste detalj ned til fingerspissene. Så skal det betales.

Men så er det endelig duket for å nyte isen, og det er kanskje den største fordelen ved å drive isbar i stua: Leken er kanskje bare lek, men isen er i hvert fall ekte 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du problemer i livet, bare putt sjokoladesaus på det 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når dette er utsikten, er livet godt 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fruas soleklare favoritt: Lakrissaus <3 #omnomnom

 

Alle produktene er hentet fra Diplom-IS-serien: Favoritter fra isbaren. Dette er en hel serie med fristende produkter som inkluderer både is, saus og strøssel i en rekke spennende smaker, som; salt karamell, sjokolade, lakris, lollipop, pistasj, jordbær, mango og mye mer.

Produktene kan kombineres nært sagt i det uendelige, slik at alle kan lage sin egen favoritt. Min favoritt er kanskje pistasjis med sjokoladesaus og sjokoladekuler. Christina er svak for vaniljeis med lakrissaus og strøssel av salt karamell, mens plutten spiste sin egen vekt i jordbæris med mangosaus og bringebærstrøssel.

Og det er det som er så fint med et stort utvalg: Alle kan lage sin egen favoritt 🙂

Men igjen… Hvorfor velge, når du kan ha på alt? 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Så hvis du har lyst til å finne på noe gøy med ungene, som samtidig smaker som en sommerdag i solen: Lag isbar i stua! Den eneste ulempen er at du brått kan ende opp med å måtte betale “tusen hundre og femti” for en is. Men det er det verdt 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pay up, fattern!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja vel, så kosta det tusen hundre og femti, men fy flate. Lakrissaus <3

 

/ (is)Skål! 😉

–> Sving innom Diplom-Is på Facebook

12 kommentarer

Siste innlegg