1. USA helt klart ikke lengre mulighetens land for de aller fleste.Uansett hvilke organisasjoner som står bak undersøkelser omkring hvilket land som blant de beste i verden å bo i, kommer USA langt nede. Rettigheter og muligheter vi tar som en selvfølge UAVHENGIG av vår politiske oppfatning, er langt fra en selvfølge i USA. Mye kan sikkert bli bedre i vårt land også, men sammenligner vi oss med f.eks USA, har vi i liten grad grunn til å klage. USA mener til stadighet at de er verdens største demokrati. Selv dommere i de ulike rettsinstanser blir plukket ut på bakgrunn av det politiske styret. Pr. 2015 hadde 32 av USAs 50 stater dødsstraff og flere millioner amerikanere har ikke stemmerett på bakgrunn av tidligere fengselsopphold. Kriminalstatistikken og antall drap pr. innbygger er langt forbi hva vi i Norge i våre villeste mareritt ville fryktet.
   Lista over hva jeg opplever som negativt ved USA er langt større enn dette, men for ikke å ødelegge pappahjertes korte, tydelige og fornuftige innlegg, så tror jeg at det er på tide å avrunde med å si at jeg er sjeleglad for at mine foreldre, barn, barnebarn og jeg selv bor her i Norge.

  2. Flott innlegg. Jeg tenker på alle de minoritetene i USA som må se seg rundt og vite at majoriteten av deres eget land hater de nok til å stemme på den drittsekken. Tror det ble for mye med 8 år med en svart president etterfulgt av 4-8 år med en kvinnelig president for mange.

  3. Haha, takk for det 🙂 Normalt sett ville jeg tullet med at jeg gjerne skulle stilt til valg, men slik ting er nå, ser det jo faktisk ut til at jeg kunne vunnet 😉

  4. Ikke at jeg støtter Trump, men synes det er dumt alle tar sorgene på forskudd! Noe må han jo kunne bidra med ettersom ham greide å vinne valget….

  5. Joda, ikke umulig at mannen har noe å fare med, men uttalelser som det han har gulpet fra seg burde aldri vært tillatt. Det er vel først da man ser hvor stor forskjell det faktisk er på ulike lands kulturer og akseptansenivå Tror ikke en bølle/rasist/mannsjåvinist (/kødd) hadde overlevd lenge i norsk politikk 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg