Stalltips: Tacoklype

  •   

I kveld er det endelig duket for tacofredag i de tusen hjem og her skal dere få et knallbra stalltips for anledningen: Tacoklype!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

For selv om taco er helt magisk og ganske sikkert den beste oppfinnelsen siden hjulet, så er det ett problem med taco: Barn.

For her i familien spiser vi alltid tacoen vår i lefser, men de store lompene er nær sagt umulige å håndtere for små hender. Selv om man pakker maten perfekt og snører sammen tacowrappen med innbrettede folder og alt som skal til, tar det uansett bare 5-7 sekunder før 97 % av innholdet ligger på gulvet.

Teo er jo selvfølgelig veldig fornøyd med denne løsningen, men for to frustrerte småbarnsforeldre som prøver å mette to sultne apekatter, er det derimot ikke optimalt. Så derfor: Tacoklype!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Presto!

 

Man tager altså en stor klype av typen fryseklips eller hva det heter. Fås kjøpt i stort sett alle butikker, store som små. Bruk de store.

Så rulles lefsa som seg hør og bør, men i steden for å brette den som en wrap eller lime fast hendene deres til maten: Bare sleng på en klype i bunnen! Klypa sørger for at lefsa holder fasongen og at ingenting faller ut i bunnen. Ikke bare det, men den gjør også rullen flat, slik at den ikke ruller seg opp på tallerkenen og skaper dårlig stemning.

Prøv selv, helt genialt 🙂

Synes vi voksne i hvert fall da. Teo synes selvfølgelig det er helt idiotisk, som plutselig går magrere fredagskvelder i møte 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ser man det, ser man det.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og hvis lillesøster skal ha klype, skal selvfølgelig storebror ha det også 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tada!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Obs: Visse tacolefser lar seg ikke målbinde, slik som fatterns massive tacotårn 😉

 

/ Sorry Teo.

* Følg Tacohjerte på Facebook *

Siste innlegg