Verdens største godteributikk

Tenk deg å være 4-åring og det beste du vet i hele verden er godteri. Altså, virkelig. For plutten er ikke bare litt glad i godteri, han elsker godteri.

 

 

Men som de kjipe foreldrene vi er, må vi knappe inn på mengden, meget mot 4-åringens vilje, for han kunne mer enn gjerne spist godteri til frokost, middag og kvelds.

Så når helgen nærmer seg, gleder han seg stort til lørdagsgodis, selv om posen selvfølgelig aldri er stor nok 😉

Og derfor var det veldig moro å overraske ham med tidenes største gladsak rundt frokostbordet i går. Og du kan tro han gjorde store øyne da jeg sa:

– “Du plutten…?  Vi har en liten overraskelse til deg…  I dag tenkte jeg nemlig at vi kunne… Besøke verdens største godteributikk!!”

 

Hadde det ikke vært for at han satt litt bakover, tror jeg øynene hadde ramlet ut av hodet på ham! Kjeven gikk nesten ut av ledd og smilet ble så stort at munnvikene møttes et sted i bakhodet.

Og godteributikken skuffet ikke. Rad på rad på rad med snoperier og ikke en brokkoli i sikte. Og det må være lov. For når man først er på hytta, legger vi alltid inn en runde med harryhandel og da er det lov å dra på litt. Ingen som reiser til Sverige for å kjøpe reddiker og neper 😉

 

 

 

 

Siden jeg har vært så flink med trening og lite snop i det siste, innvilget jeg meg å kjøpe en liten pose selv også. Men bare en liiiten pose.

Sånn atte… den planen gikk i hvert fall rett i vasken, haha!

Men men, så lenge den holder helt til neste sommer  påske  jul  helga, får det værra greit 😛

 

 

/ Og tannlegen bare: Jippi!

* Følg Godterihjerte på Facebook *

3 kommentarer
  1. HAHA! Man kan være flink så lenge man vil, men på et eller annet tidspunkt sprekker viljen, og det begynner å se ut som at godteriet faktisk har lyst på deg også. 😉

  2. Vi drar faktisk til Sverige for å kjøpe neper og reddiker! Og sellerirot, paprika og tomater. For det er nemlig mye billigere der (nå bor vi ved grensen)Faktisk sjelden vi kjøper godteri, nok fordi ingen av ungene liker det… Var rene absurdgalleriet da vi handlet inn til adventskalenderne i fjor. NULL interesse! Og jeg plukket urørt kalendersjokolade fra gulvet gjennom hele desember. Blir IKKE sjokoladekalender hos oss i år!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg