I Oslo uten barn

Dette kan muligens virke en anelse frekt, men altså… Herregud, så deilig å bare være to for en dag!

 

 

Vi har seriøst ikke vært borte fra barna i mer enn noen få timer til sammen de siste par årene, så å endelig kunne sette seg i bilen, kjøre i vei og sjekke inn på et stort og deilig hotellrom uten en eneste smokk, bleie eller babycall i mils omkrets, føltes rett og slett fantastisk. For én gangs skyld skal vi kose oss, bare oss to alene, og vi har brukt dagen til fulle!

Det så stygt ut et lite sekund, for da vi la oss ned på senga etter å ha sjekket inn på hotellet, var det noe med den litt for store og litt for myke dobbeltsenga som slurpet til seg all energi. 4 år uten pause kom plutselig til en full stopp og begge kollapset helt.

 

 

Det tok all vår energi og gidd å klare å dra oss ut, men etter en times tid var vi tilbake på Karl Johan for å se på livet, få oss en matbit, gå hånd i hånd og nyte tiden alene som turister i vår gamle hjemby.

Og det var helt fantastisk! Ikke at vi har gjort stort, men vi har kost oss så fælt i hverandres selskap. Vi har pratet, ledd, susset og fjaset. Spankulert gatelangs, tatt glassheisen “Tjuvtitten”, sett på livet i byen, prøvd gatemat, holdt hender, kjent på kjærligheten og bare vært to.

 

 

 

 

Til slutt toppet vi vår lille Oslo-date med et helt fantastisk måltid på den indiske restauranten “Der Peppern Gror”, der vi prøvde en smaksmeny med mange rare retter, indisk øl og veldig god stemning.

 

 

 

Nå er vi tilbake på hotellrommet, trøtte som to rumpepinner og langt over middels klare for en lang natts søvn uten en eneste lyd. Mette på mat og kjærlighet, fulle av savn, men også en anelse nyforelsket.

Så tusen takk til barnevakta og til Oslo som leverte langt over alle forventninger på en solfylt søndag.

 

 

/ Så Oslo, ta min sång, jag älskar dej <3

P.S. Kjære plutt og lillesnupp: Hvis dere noensinne skulle lese dette og kjenne at dere blir litt snurt over at vi koser oss så fælt på en kveld alene: Bare vent til dere får egne barn. Dere vil forstå 😉

* Følg Oslohjerte på Facebook *

26 kommentarer
  1. Pøh… Fruen og jeg har helt siden gutta var like unge som deres barn reist på 1-2 stk langhelger i året. Disse “anti-skilsmisseturene” som vi humoristisk kaller de er balsam for hode, skulder, kne og tå, kne og tå….samt forholdet da 🙂
   Hele bloggossfæren sitter jo nå på nåler og følger mer med på turen deres enn Pokemon, Hurtigruta minutt for minutt og repriser av Derrick på Nrk3 tilsammen og lurer i spenning på om det bør no æksjen eller bare søvn på Papsen og Kona 🙂

  2. Godt å se at andre også tar fri fra barna. Hadde selv en sånn helg med kona i trønderbyen Trondheim. Vi dro’n litt lengre med tre netter og frokost på senga første morra’n. men så hadde vi bryllupsdag dag.Type 5 år.

  3. Kos dere max, det har dere fortjent!
   Ei venninne og typen var på date en gang i mnd. Den som ba ut den andre på date måtte ordne til. Akkurat som en ekte date med unntak av to ting; h*n måtte ordne barnevakt, og de slapp den der “ska du værra me mæ heim i natt, ska vi sov i samme sæng i natt”-greia. 😉 Og då var det den andres tur neste gang.
   Av og til dro de på kino eller tok en øl ute, var på oppdagelsesferd i egen by, en skitur eller pizza på Peppe’s. Rller nare sette bort ungene, fikse pizza og øl og se en god film sammen. Så lenge det var kjærestetid, med fokus på hverandre. Og for den som var bedt på date var det jo litt spenning i forhold til hva den andre hadde ordnet.

  4. Kos dere max, det har dere fortjent!
   Ei venninne og typen var på date en gang i mnd. Den som ba ut den andre på date måtte ordne til. Akkurat som en ekte date med unntak av to ting; h*n måtte ordne barnevakt, og de slapp den der “ska du værra me mæ heim i natt, ska vi sov i samme sæng i natt”-greia. 😉 Neste mnd var det den andres tur.
   Av og til dro de på kino eller tok en øl ute, var på oppdagelsesferd i egen by, en skitur eller pizza på Peppe’s. Eller bare satte bort ungene, fikse pizza og øl og så en god film sammen. Så lenge det var kjærestetid, med fokus på hverandre. Og for den som var bedt på date var det jo litt spenning i forhold til hva den andre hadde ordnet.

  5. Hei:)
   Fulgt bloggen til både deg og kona en stund, og når jeg leser så kjenner jeg at jeg gleder meg enda litt mer til at prinsen vår blir født i november 🙂

  6. Så hærlig, vi har hatt kjæreste helg i oslo to år på rad nå. De to gangene vi har hatt barnevakt på 5 år 😀
   Det er supert å ha litt tid til å bare være 2 og slippe å tenke på alt annet. Kjenner til det å nesten ikke komme seg opp av senga når man ankommer hotellet.

  7. To spørsmål:
   1.) Hvordan ser man ut når man er trøtt som en rumpepinne?
   2.) Hva er en rumpepinne?
   Elsker bloggen til både deg og konemor👍🏻

  8. Men svigerfar er da vel veldig glad for sine små barnebarn og vet vel hvordan slikt forgår ??? 😄 Er jo en pappablogg dette ??? 😀

  9. He, he, hadde vi hatt første natt alene etter snsrt to år med barn, hadde vi nok brukt tiden til etterlengtet hygge !!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg