Vinn 1 år med gratis lesestoff!

Følg med, alle lesehester: Nå kan du nemlig vinne et helt år med gratis lesestoff!

/ sponset innlegg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Er du en sånn som liker å lese i ferien? Ligge på stranda og kose deg med et magasin? Dorme i godstolen på terrassen med et inspirerende blad? Kanskje sitte på utedoen på hytta og bla i gamle Donaldblader? Hva enn du liker å lese i sommer, her skal du få en veldig god nyhet: Nå kan du vinne et helt år med gratis lesestoff!

Egmont har nemlig nylig lansert den ganske geniale appen Flipp, som gir deg fri tilgang til nærmere 50 av Norges største tegneserier og blader. Utvalget er massivt og inkluderer flere av mine og fruas personlige favoritter, som Foreldre og Barn, Det Nye, Kamille, Vi Menn, Bonytt, Det Nye Shape Up og Donald!

Du leser blader og magasiner rett i appen, og bladene kan selvfølgelig lastes ned før avreise, så du slipper å slite med høyt forbruk av datatrafikk og dårlig 4G på stranda eller utedassen 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Bare en liten smakebit av utvalget 😀

 

Appen gir overraskende god lesbarhet selv med liten skrift på mobilen, og fra nettbrett er det selvfølgelig enda bedre. Zoom, bla og les så mye du vil. Med nærmere 50 blader å velge blant og opptil 6 utgaver av hvert blad tilgjengelig, burde det være mer enn nok lesestoff for hele familien i sommer.

Bare TENK hvor mye det ville kostet deg i overvekt å prøve å få med alle de magasinene i bagasjen på flyet 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

KNALLTILBUD OG KONKURRANSE!

Alle som registrer seg nå, får en gratis prøvemåned!

Abonnementet kan sies opp når som helst og den første måneden er som sagt helt gratis. Alle mine lesere får deretter en spesialpris på 99,-/mnd (ordinær pris 129,-). Abonnerer du allerede på et av bladene fra Egmont Publishing, får du en ytterligere rabattert spesialpris til kun 49 ,-/mnd.

 

Slik gjør du:

  1. Register deg på flipp.no –> Bruk denne linken!
  2. Last ned appen
  3. Logg deg inn for 30 dager med gratis blader og magasiner.

 

Vinn 1 års gratis abonnement!

  • Legg igjen en kommentar under dette innlegget med din e-post-adresse, så er du med i trekningen av gratis tilgang til Flipp i et helt år!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jeg anbefaler sterkt alle lesehester der ute å prøve Flipp-appen. Det er jo uansett gratis den første måneden og hvem vet, kanskje stikker du av med et helt år med gratis lesestoff 😉

–> Prøv Flipp gratis i 30 dager!

/ Lykke til!

Siste innlegg