Liten isbar med store ambisjoner

Si hva du vil om engasjement og ambisjoner – du kommer aldri til å være like lidenskapelig opptatt av noe, som en 4-åring som akkurat har åpnet egen isbar 😉

 

 

For i dag har vi vært travelt opptatt med å brekke opp siste del av terrassen og kvitte oss med gamle kurvstoler. Mens vi har drevet med det, har barna vært på hytta og kost seg. Da vi kom ned dit, viste det seg at plutten hadde jobbet stort sett hele dagen med å etablere isbar. Og tro meg, et slikt prosjekt er ingen liten ting for en 4-åring. Altså, jeg har aldri sett på maken til dedikasjon!

Butikken var blitt flyttet på flere ganger for å finne beste beliggenhet. Varer og ingredienser var hanket inn fra fjern og nær. Kiosken hadde fått eget navn og skilt for når det var åpent og stengt. I tilegg var det en bjelle som ringte hver gang det åpnet og et eget system for de ørten tusen smakene. Lys pistasj, mørk pistasj, grønn drue, mango, flat jordbær, appelsinblomst, fersk sjokolade, sitron med kesam, kaffe osv.

Alle som var på hytta, måtte innom isbaren. Alle ble fortalt hva de kunne velge i og fikk listet opp de ørten smakene, hvor mye det ville koste også videre også videre. Og når isen etter veldig mange valg var ferdig, ble det tatt bilde av den med et lekekamera, før man ble pent bedt om å bevege seg videre for å ikke skape kø ved kassa. Haha!!

Til nå har jeg alltid trodd at plutten lå an til å bli ingeniør eller noe i den gata, men etter å ha sett hvordan han med innbitt entusiasme og ektefølt glød drev den isbaren, holder jeg nå en knapp på enten isbilsjåfør, butikkmedarbeider eller kremmer 😉

 

 

Én mormor spesial!

 

/ En is med pistasjblomster, lys blåbær og rund kaffe, takk 🙂

* Følg Ishjerte på Facebook *

5 kommentarer
  1. Så fin arbeidserfaring å ta med seg videre for Plutten 😉 Det skulle fantes den type isbar på ekte også!

  2. Hei Petter 🙂
   Jeg har lurt på noe, er dere aldri sammen med venner? Venninne eller kompiskvelder, parkvelder osv? Eller er det et bevisst valg at du ikke skriver om det?:) hehe hilsen nysgjerrigper! :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg