Ser du noe nytt eller?

I går fikk jeg det verste spørsmålet en mann kan få…

Og hun presenterte det bare som en triviell liten sak også, nærmest nonchalant.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vi var på kjøkkenet og suste rundt, da hun plutselig så på meg med et lurt smil og spurte:

– “Ser du noe nytt eller?”

Og jeg bare:

– “Hæ?”

Så trakk hun bare kokett på skuldrene og sa at hun har endret noe og at hun var spent på hvor lang tid det ville ta før jeg legger merke til det.

Så gikk hun.

Og der sto jeg. Jeg så meg rundt, alt var som før, ingenting forandret. Bare atte, noe er forandret, spørsmålet er bare hva?? Jeg åpnet kjøleskapet, ingenting. Jeg dobbeltsjekket sveisen hennes, ikke den heller. Åpnet alle skuffer og alle skap, tittet inni stekeovnen og saumfarte barna med lupe. Ikke en pøkk. Og nå har jeg selvfølgelig blitt helt besatt i jakten på å finne ut hva hun har endret!

Christina nekter selvfølgelig å si noe mer og jeg er i ferd med å gå fra vettet. Har du klipt deg? Har du fjernet stekeovnen? Skåret av en tå? Kastet stekepannen? Tatt silikon? Kjøpt katt? Vasket bilen? Bleket tennene? Tatt kokain? Spist en spiker? Skutt en fugl? Din onde heks, hva er det du har gjort?!?!!?!

Jeg er ikke engang 100 % sikker på at det er noe på kjøkkenet, og for en mann som meg, er vage gåter som dette det mest frustrerende jeg kan tenke meg. Jeg blir umiddelbart snøblind, leter febrilsk i panikk og har for lengst gitt opp alt håp om å finne noe.

Jeg har et selvkomponert ordtak som går “Det er bedre å tape enn å jukse”, men akkurat i dette tilfellet er jeg villig til å gjøre et unntak, for med mindre hun faktisk har farget håret lilla og anlagt helskjegg, er det ingen sjanse i verden for at jeg oppdager hva hun har gjort på denne siden av år 2500, men jeg kommer til å lete meg halvt i hjel i jakten.

Så nå er resten av helgen satt av til å snu hver eneste stein. Jeg skal alliere meg med ungene og prøve å få dem til å lure svaret ut av henne 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du stælt sparepengene til barna?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du inhalert all sjokoladen igjen?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du gjemt surströmming i kjøleskapet??

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du tuklet mer med stakkars Jakob?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du tafsa på strutsen?

 

Kom gjerne med tips, for jeg sliter veldig med å forstå hvordan kvinnehjernen fungerer. Tips som leder til funn, premieres med signert bok. Saken oppdateres fortløpende 🙂

/ Hilsen desperat sporhund

Les også: “Det kan ha vært tilfeldig…” (Christinas herlige tanker om surströmmingsepisoden, haha!)

* Følg letingen live på Snapchat (Pappahjerte) og Følg Pappahjerte på Facebook *

239 kommentarer

Siste innlegg