Vafler før frokost

Jeg kommer liksom aldri helt over hvordan livet forandrer seg etter man får barn, og det er gjerne små ting som får meg på tanken. Ikke det at man plutselig har to mennesker å oppdra, men rare ting som ikke er slik det var før man fikk barn.

Slik som når man står opp i helgene. Før lå jeg ofte og irriterte meg over at kirkeklokkene skulle ringe og vekke folk så altfor tidlig, og synes det var rart at det i det hele tatt var lov. Jeg mener: Lage såå mye leven klokken elleve på en søndag! Er ingenting hellig?!

Så får man barn da… I dag hadde vi klar vaffelrøra før klokken åtte. Kvart på åtte faktisk. Og det virker helt normalt. Vi var jo oppe uansett, så hvorfor ikke? Oppe før butikkene åpner, oppe før hanen.

Da er det godt man har kaffe, og Snapchat for å se at man ikke er alene. For uansett tid på døgnet er det alltids noen småbarnsforeldre i samme båt. En båt full av vafler og poser under øynene. Og stor dæsj med lykke. Trøtt lykke, men dog. Lykke.

 

Tidlig på´n!

 

#barnearbeid

 

Fatterns lille hjelper 🙂

 

Ikke lenge nåååå!

 

Lukta ta gull.

 

Ikke så rent lite fornøyd med å stå opp til broderns nystekte vaflær 😉

 

/ God hælj, folks! 🙂

Les også: “Endelig is og brente pølser”

* Bli med Pappahjerte på hytta i dag på Snapchat og Følg Pappahjerte på Facebook *

  1. Godt vi er flere..takk Gud for Snapchat,og oppdateringer med andres fæle morninger! Godter meg litt Extra når venner og familie sender,”trøtt som fy!!05:00😴😴” Og klokka mi er 08:00 og vi sover enda,Dvs ungene 😄👏🏻

  2. Så digg ut.
   Om man vil ha litt sunnere vafler, kan man ta 2 modne bananer, 3 store egg og en stor neve havregryn, mose det og steke i vaffeljern. Genialt og man slipper sukker og mel 😉

  3. Åneeei. Bruker dere hvetemel fra BOKS? Den koster jo eenormt mye mer i kilopris bare fordi den er i boksen. :Og

  4. Hei!
   Akk blitt pappa til en liten gutt og begynt å blogge.
   Har lest en del på bloggen din og vil bare si at jeg synes du skriver skikkelig bra. Stå på videre 🙂 hadde neppe starta blogge selv om ikke andre som deg først gikk foran – liksom litt mindre kleint/skummelt nå 😉
   Ha en uke!

  5. Oj, så utrolig kult!! Gratulerer både med pode og blogg! 😀 Veldig hyggelig å kunne lede an for å bryte ned gamle tabuer for flere mannfolk. Blogging er fint det. Vise litt følelser, by på seg sjæl. Tror mange menn hadde hatt godt av det! Skal absolutt svinge innom bloggen din, og skulle det være noe: Bare hyl ut!

   /High5

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg