Bildeduell – Hvem er best?

Når menn møtes gjør de gjerne hva som helst for å finne noe å konkurrere i. Denne helgen var intet unntak og nå trenger vi din hjelp til å kåre en vinner!

 

 

For enten det er å løfte tungt, kaste langt eller måle størrelsen på pen… alet: Når menn møtes barker de stort sett alltid sammen i en eller annen idiotisk konkurranse. Denne helgen var tante Tess og onkel Stette på helgebesøk, og da vi var ute på en trivelig trilletur i godværet i går, fant vi endelig noe nytt vi kunne måle krefter i.

Hvem er best mobilfotograf? Gitt det samme utgangspunktet og bare en trilletur å gå på; hvem tar det beste bildet med mobilen?

 

Vi kastet oss straks over utfordringen med nebb og klør, og knipset mobilene varme og tomme for batteri. Vi var høyt, vi var lavt, vi var overalt. Så var det hjem for å sammenligne bilder og bruse med fjøra. Begge synes selvfølgelig at de hadde tatt det beste bildet, men siden vi er tungt inhabile i saken, trenger vi sårt din hjelp til å avgjøre hvem som er best.

Så, kjære leser, her kommer våre 12 beste bilder, og jeg ønsker at du tar en rask titt på dem, finner en favoritt, og legger igjen en kommentar med hvilket bilde du liker best.

For å legge minst mulig føringer for konkurransen sier jeg ikke hvem som har tatt hvilke bilder. Jeg skriver bare nummer under, så stemmer du på det bildet du liker best og så tar vi en opptelling om ikke så lenge for å avgjøre hvem av de duellerende svigersønner som kommer seirende ut.

Og med det sier jeg: Tusen takk for hjelpen, let the best man win, og snurr film! 🙂

 

Nr. 1: Sykkel

 

Nr. 2: Tulipaner

 

Nr. 3: Båt

 

Nr. 4: Brygge

 

Nr. 5: Barn

 

Nr. 6: Skjell

 

Nr. 7: Blomster

 

Nr. 8: Hopp

 

Nr. 9: Ramme

 

Nr. 10: Volvo

 

Nr. 11: Amazon PV

 

Nr. 12: Vegg

 

Stem på ditt favorittbilde i boksen under. Flere favoritter? Det er lov å stemme på så mange bilder man vil 😉

På forhånd tusen takk!! 🙂

 

OBS! Får du ikke lagt inn stemmer i boksen over? Bruk denne linken!

 

/ Let the best svigersønn win 😉

* Sjekk ut Pappahjerte på Snapchat og Følg Pappahjerte på Facebook *

30 kommentarer

Siste innlegg