Rosinhud og photoshoot

De sier det kan være litt krevende å jobbe med barn og dyr. Da har de ikke prøvd å ta produktbilder av to badende barn… 😉

/ sponset innlegg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Barna våre elsker å bade og hvis de kunne velge selv, ville de blitt i badekaret dagen lang og ikke kommet opp før de var som to store, bleike rosiner. Og jeg skjønner dem godt, for når vi bader tar vi oss alltid goooood tid og fyller karet med bobler, leker og moro. Nå som de er to badeløver om beinet, passer det også bra at fattern tar med seg en kaffekopp på badet og følger med fra sidelinjen, som en undertrent Mitch Buchannon 😉

Jeg prøver alltid å få vasket og skrubbet dem litt også, selv om det betyr å gå inn med dødsforakt som en krigsreporter. For når to små tasser sitter og bader og plasker og koser seg maks, ender det stort sett alltid med at jeg blir klissvåt jeg også. For å leke med vann er gøy, men å sprute vann på pappa er selvfølgelig 100 ganger morsommere 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I det siste har vi vært så heldige at vi har fått lov til å teste ut en helt ny serie med produkter, som gjør jobben både lettere og bedre for de små kroppene.

Dr Greve har nemlig nylig lansert en hel serie hudpleieprodukter for hele familien, deriblant Mild & Parfymefri – en serie ekstra milde produkter som er spesielt tilpasset ekstra tørr og sensitiv hud. Perfekt for barn som har både tynnere og mer sensitiv hud enn voksne og derfor bør beskyttes deretter, spesielt de fire første årene.

Med en hel serie produkter å velge i, har man noe for ethvert behov, enten det gjelder skånsom vasking av hele kroppen, en runde behagelig body lotion eller vask av skitne hender før middag. For med tanke på hvor mange ganger man vasker hendene i løpet av en dag, kan det være lurt å velge en håndsåpe som er mild mot huden og ikke tørker den ut med parfyme og andre sterke stoffer.

Alle produktene i Dr Greves Mild & Parfymefri-serie er fri for parfyme, parabener og fargestoffer, og dermatologisk testet på sensitiv hud.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Men det produktene fra Dr Greve dessverre IKKE kan beskytte mot, er vannskader på far og kamera når man prøver å ta bilder av produktene i bruk, haha!

Men men, aldri så galt at det ikke er godt for noe. Da ble det jo en liten kattevask på fattern også 😉

/ Good fight, good night!

    1. Jeg blir sprø av dette tullet med at alt skal være fritt for parabener. De har byttet ut stoffer som så godt som alle tåler og som er blitt brukt lenge, med nye, ukjent, allergifremkallende og potensielt langt skadeligere stoffer. Både jeg, min søster, mor, mann og barn har kjempe problemer med å finne håndsåper vi tåler. Alle reagerer på ulike varianter av de nye og ukjente konserveringsmiddlene noe som fører til at vi får åpene blødende sår på hendene etter håndvask. De nye konserveringsmiddlene kan også komme under mange forskjellige navn så det er fysisk umulig å lese seg til hva man ikke tåler. Noen av de forsøkene med parabener som påviser at de er hormonforstyrrende for hanrotter, var kun utført med hunnrotter. Hysteriet rundt parabener er nettopp dette og det vil ikke forundre meg om vi 10 år frem i tid oppdager at disse nye og lite undersøkte stoffene er myyyyyyyyye værre enn parabener.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg