Endelig tilbake på Bloggerne!

Etter en lang pause er vi endelig tilbake på Bloggerne i kveld! 🙂

 

Hællelujah!

 

Eller… endelig og endelig, for å være helt ærlig så gruer jeg meg også. Det er jo selvfølgelig veldig stas å få være med på Bloggerne, men det er også ganske skummelt. For det er lett å bli litt skjelven i buksene når man tenker over at man faktisk åpner dørene for X antall hundre tusen seere som plutselig får et direkte innblikk i vår upedagogiske hverdag.

Ikke bare det, men selvfølgelig håper og tror man også at man skal klare å fremstå bare bittelittegranne cool på skjermen, men man vet jo aldri hva som kommer til å skje og plutselig dukker man opp i rutete tøfler og hvite tennissokker og ødelegger hele greia 😉

 

 

Spesielt skummelt er det selvfølgelig siden vi etter vår første uke på Bloggerne fikk så fantastisk mange hyggelige tilbakemeldinger fra dere. Kommentarer, mailer og snaps har haglet inn, og veldig mange har skrevet at forholdet vårt er “goals”. Det er jo selvfølgelig utrolig trivelig, men nå som vi er tilbake for vår andre uke, må vi liksom klare å dra med oss den stafettpinnen videre også. Så da spørs det om vi klarer å holde det gode inntrykket oppe eller om hele korthuset raser sammen… 😉

Samtidig har jeg ikke den fjerneste anelse om hva som dukker opp på skjermen utover uka, og derfor er jeg både spent og uvel. Men jeg gleder meg. Og gruer meg. I kanskje like store mengder. Dette er for øvrig den siste uka i årets sesong av Bloggerne og jeg er helt sikker på at de har spart mange freske høydepunkter til den siste uka. Enda større grunn til å både grue og glede seg. Blæh.

Men men, for sent å snu nå! Flaueputen er vasket, batteriene er ladet og vi er klar for en ny runde, så får resten bare bli opp til gudene (og klipperne i TV2).

 

 

 

 

 

/ Sees vi der?

Bloggerne ser du på TV2 Livsstil, mandag – torsdag kl. 21.30

OBS OBS: Husk å følge Pappahjerte og Umulius82 på Snapchat for artig livesnapping under alle ukens episoder 🙂

* Følg Bloggernehjerte på Facebook *

  1. Hvite tennis sokker i rutete tøfler er helt innafor i heimen, hehe det var så kult det! Godt å se at det faktisk er sånn i andre hjem også, det var tanken som slo meg hehe. Du kom deg veldig på bowling banen, øvelse gjør mester 😉

  2. Hæ? Seriøst? Synes den var helt nydelig jeg, men igjen da.. jeg er jo ganske inhabil. Og skjønner at det sett utenfra kanskje ikke virker sånn supertrivelig å stå opp kl 02.15 om natten. Men det blir mye sjokolademelk da 😉

  3. Fantastisk uttrykk på deg da du oppdaget at du holdt på å dra i tøfler! Jeg lo godt da du skulle buksere barnevogna med masse bagasje da dere kom til hytta deres også. Bagasje er forøvrig et kapittel for seg når man har små barn. “Jorda-rundt-reise sa du? Neida, bare en uke i Danmark.” (Eller hytta på Finnskogen for den saks skyld, da er det enda verre!;)) Bagasjerommet ække fullt før boksen med 3000 maxiperler detter ut når du åpner bagasjelokket i ventekøen på fergeleiet i Moss. I fellesferien. Flere tusen perler. Over alt.
   Det er også lett og glemme slike små detaljer som fottøy, å ta av seg de blå skoposene i barnehagen osv når man har små barn 😉 Man fokuserer på alt annet, og vips står man på jobb med skoposene på, eller i ditt tilfelle, med tennissokkene på og tøflene godt plassert på tassene.
   Herlig, realistisk og ekte å lese! Du og fruen din er fabelaktige bloggere å følge! 🙂

  4. Haha, i fjor jul måtte vi faktisk åpne et par julegaver og stappe de inn i bilen uten emballasje og pakke de inn på nytt når vi kom frem – da er det fullt da 😀 Haha!
   Og en jordomseiling eller bare en tur på kjøpesenter er samme greia, stappfullt blir det uansett 😉
   /high5

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg