Lørdagskveld og kosemat

 •   

Når trollfar har lagt sine to små troll, er det på med kokkehatten for en lørdag kveld med kosemat og koseprat 🙂

/ sponset middag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Livet som småbarnsforeldre er en evig runddans av klesvask og ting som går i bakken. Det er kos, kaos, lek og gråt i skjønn forening. Og det er hele tiden. Dagen går i ett fra man blir vekket tidlig om morgenen, til barna snorker seg inn i natten med harmoniske puff fra kaninnesa.

Og kanskje derfor setter man også ekstra pris på de rolige kveldene. De kveldene ingen hoster og alt er ryddet. Når man rekker å komme dit at man faktisk kan se seg fornøyd med dagens mange arbeidsoppgaver og skru av verden for noen timer.

Og her i huset betyr det tv-tid i sofakroken. Med to små barn og to aktive blogger, blir det jobbing gjerne morgen og kveld, og litt for ofte ryker tv-kvelden. Men minst én kveld i uka MÅ far i huset få på seg joggebuksa, koble ut verden og nyte hjernedød underholdning på boksen. Aller helst Idol.

Men viktigst av alt er å få nyte en bedre middag i ro og mak. Mat som fortsatt er varm. Ingen unger som kaster maten rundt eller snikfôrer hunden. Ingen telefoner eller folk på døra. Bare frua, meg, en bedre middag og Gunnar Greve på opptak.

I går fikk vi endelig tid til en sånn kveld og lagde noe jeg aldri har smakt før: Kjøttfylt squash gratinert med ost og ovnsbakte cherrytomater.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
#Omnomnom

 

Å gå du hjem, dette smakte jo helt himmelsk! Morsom variant å bruke squashen som et slags tacoskjell, og med litt couscous attåt ble det et perfekt og annerledes måltid. Sammen med en rekke flotte sangprestasjoner og et “godt jobba, gutten min” fra frua, var lørdagskvelden i boks 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kjøttfyll in the making.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Squash-kano på gang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Servert på en seng av økologisk couscous.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Servert med en stor dose Idol!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Da er det lørran 🙂
 

Middagen fikk vi levert i denne ukens “Sunn&Lett-kasse” fra Adams Matkasse. Sammen med soyaglasert ørret og kyllingbryst med økologisk byggotto, utgjorde den treenigheten som har blidgjort våre ganer denne uken.

Middager som dette er noe av det jeg liker aller best ved Adams Matkasse. Råvarene og oppskriftshefte kommer pakket og klart på døra, og alt man selv trenger å gjøre er å stå klar for nye smaksopplevelser. Det er noe nytt og spennende hver eneste uke, og plutselig dukker det opp retter man aldri ville tenkt over å lage selv, men som smaker helt fantastisk. Og brått har man fått seg en ny favoritt!

 

PRØV NYHETEN FAVORITTKASSEN, FÅ KNALLTILBUD!

Adams Matkasse har mange ulike matkasser, tilpasset ulike ganer og behov. Ekspressen for de med dårlig tid, Barnekassen for de med barn, Sunn&Lett for de med krympende bukser med mer. Men nyheten Favorittkassen er kanskje ekstra spennende, fordi den er stemt frem av fornøyde kunder, slik som meg. Dette er altså en kasse fylt med deres mest populære retter og oppi der finner du MANGE godbiter!

Og akkurat nå har Adams Matkasse et knalltilbud på Favorittkassen! Bestill nå, så får du 50 % rabatt på den første kassen OG en gratis fruktkasse! Anbefales varmt til alle som ønsker å prøve en uke med kosekvelder, utsøkt mat og Gunnar Greve på opptak 😉

–> Bestill Favorittkassen nå, få 50 % rabatt + gratis fruktkasse!

 

/ Vett du ka? Det var rrrrren magi!

Les mer om Adams Matasse

  1. Dette så skikkelig godt ut. Vi har matkasse fra en annen leverandør. Veldig greit å få varierte retter hver uke. Det med variasjon er nok det jeg liker best med en sånn ordning. Hvor lenge har dere hatt sånn kasse?

  2. Jeg er helt med på tankene dine. Voksentid/God mat, sjelden vare. Det jeg IKKE forstår er når du får til “Alt er ryddet” Der har ikke jeg og gemalen vært på…. la oss nå se. Tvillingene blir tre i april, så snart tre år…. 🙂 Vi har liksom vent oss til det, og synes det er veldig flott når lekene er ryddet bort og stua støvsuget… DA tar vi oss en strekk i godstolen med mat på fanget, beina på bordet, hjernebedøvelse på husalteret og noe godt i glasset. Kjenner det er litt for lenge siden nå. #influensasesong

  3. “Alt er ryddet” blir et relativt begrep når man har barn i hus 😉 Handler vel heller om “Alt er greit nok” 😛

   Usj, ingluensasesong. Små barn, barnehage, sykdom… hva er greia? #burdeikkeværralov 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg