Lekedag og friske slurp

Med barn i hus blir søndagen en lek: Tøys og moro og ting som går i bakken. Les mer om hvordan vi tilbrakte dagen og vinn gavekort!

/ sponset + konkurranse 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Timbeeer!

 

En av de mange gledene ved å få barn er at man endelig får søndagene tilbake! For jeg husker hvordan søndager var før man fikk barn. Ligge på sofaen dagen lang og vente på en ny jobbuke. Fint lite ble gjort og hele dagen var bare et eneste langt gjesp. Men så får man barn da, og plutselig er det opp før hanen brøler, også på søndager. Det høres kanskje brutalt ut, men helt ærlig: Det er egentlig bare helt rått!

For alt er stengt på søndager og verden står stille. Ingen gressklipper i det fjerne, ingen snøfreser som spyr hvitt over hekken. Bare ro og fred og tid til overs. Resten av uka freser man gjerne rundt med turtallet på rødt, men søndager står i krabbegirets tegn.

Da man endelig tar seg god tid til å henge ut på gulvet med ungene og setter av tid til både pusling og perling og playdoh og pek. Og brått har dagen som før var fint lite annet enn et kjølig venteværelse, blitt til lystig lek og en av ukas beste dager.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Catch me if you can, paps!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Pluttisen tar seg en pust i bakken med alfabet-pusling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Mens fattern bygger lego

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Og lillesnuppa råner. Baklengs 🙂

 

Og på sånne lekesøndager er det viktig med påfyll av god energi, og for en rask påtår underveis er det helt supert å fylle på med smoooooothie. Dette kan man jo lage selv, men hvis man heller føler for en raskere variant til de aller minste: Sjekk ut Lev Vel-smoothiene fra Rema 1000!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 4 av i alt 5 spennende smaksvarianter.

 

For den nye Lev Vel-serien fra Rema 1000 inkluderer stort sett alt man trenger av stelleprodukter, men også smakfulle smoothies som passer helt perfekt når batteriet blinker rødt. Jeg liker spesielt godt at smoothiene ikke bare inneholder de vanligste to-tre fruktene, men også inkluderer ting som grønnkål og søtpotet.

For når barna får prøve nye smaker tidlig, blir det lettere å gi dem et bredere smaksrepertoar senere. Og da er det jo bare helt suverent at smoothiene kombinerer spennende smaker fra frukt, bær og grønnsaker, samt at de er økologiske og debiomerket!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Og grønnkålen bare: “Halla jordbær. Netflix and chill?”

 

Her i huset er vi unormalt glad i grønnkål, så at Lev Vel også kommer i en egen Jordbær & Grønnkål-variant synes vi er helt suverent! Perfekt for de aller minst, men også de aller eldste, for gamle gubber trenger påfyll av god energi de også 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Aprikos og solbær – ikke feil for store guttær!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hei døh, ta rei en smoothie a!

 

Så da vet du det. Når søndagen er i ferd med å falle sammen, fyll på med noe godt, så er det på´n igjen 🙂

Men når jeg først har deg her, hvorfor ikke lodde ut noe kult i samme slengen? Jo, det gjør vi, det er jo søndag tross alt. Kjør konkurranse!

 

VINN GAVEKORT!

Kunne du tenkt deg å dra på handletur uten å betale en krone for varene? Da er dette konkurransen for deg! For jeg har nemlig den store gleden av å få lodde ut hele tre gavekort á 500 kroner på Rema 1000!

Og alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen, er å svare på dette latterlig enkle spørsmålet:

Den nye produktserien til Rema 1000 med trygge produkter for barn, inkluderer alt fra stelleprodukter til smoothier og gir deg høy kvalitet til lav pris. Men hva heter serien?

a) Lev Vel

b) på en karamell

c) Kjell Pell Potetskrell

Legg igjen en kommentar med riktig svar og e-postadresse, så er du med 🙂

Vinnere trekkes i løpet av uka. Lykke til!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

/ Lev vel, på en karamell 🙂

Les mer om Lev Vel-serien (bra for poden, bra for kloden)

Siste innlegg