En god start på dagen!

Start dagen som en blogger – her er en titt på våre frokostrutiner 🙂

/ sponset innlegg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Og det starter alltid med kaffe 😉

 

Her i huset er vi skikkelig frokostfolk og hver gang vi legger ut bilder av våre bugnende tallerkener på Snapchat, koker det over av spørsmål og kommentarer. Spiser vi alltid så fancy frokost? Hva spiser vi? Har jeg noen tips?

Sannheten er som sagt at vi er vaskekte frokostfolk og lager søndagsfrokost nesten hver dag. En kanne med kaffe og tallerkener fullastet med alskens godsaker. Plutten kaller det “litt forskjellig”. Det passer egentlig bra, for på frokosttallerkenen kaster vi på litt av alt, gjerne noe fra alle kriker og kroker av kostsirkelen.

Så sent som i dag la jeg ut en lang snapstory om hva vi hadde til frokost 🙂

 

 

Jeg innser at mange kanskje verken har tid, ork eller matlyst til å starte dagen slik, men for meg er det helt avgjørende med et herremåltid til frokost om jeg ikke skal bli helt snappy-bitch før lunsj.

For uten en skikkelig frokost blir jeg som en diva med knekt stiletthæl i regnvær uten paraply. Og når man har to små barn, funker det dårlig. Jeg må ha skikkelig drivstoff! Så derfor prøver vi så ofte vi rekker å stelle i stand en skikkelig frokost, slik at alle går en ny dag i møte fulle av piff og energi.

Et annet pluss ved dette er at ved å tilby barna en rekke ulike alternativer og muligheter på tallerkenen, har de mye å velge mellom. Vi har erfart at hvis det ligger oppskåret frukt og grønt foran plutten, så hender det at han gnafser i seg litt. Hva han spiser og hvor mye, varierer derimot fra dag til dag. Derfor er det så fint med “litt forskjellig”, for da kan han prøve seg frem og spise det han vil. Restene spiser fattern til lunsj 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Har skive, trenger pålegg. Bll. mrk. <Frokosthjerte>

 

Til pålegg spiser vi gjerne også “litt forskjellig”. Men også her prøver vi å svinge innom de fleste avdelinger av kostsirkelen. Leverpostei, salami, gulost, brunost – du vet, typisk norsk opplegg.

Og selvfølgelig Stabbur-Makrell! For dette må jo være det sunneste pålegget på den vestlige halvkule? Masse sunn fisk i en frekk tomatsaus, som bugner av smak og næringsstoffer. Stabbur-Makrell med en stripe majones, et dryss pepper, en kopp kaffe og Petter Pilgaard på radioen – da snakker vi!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Personlig må jeg få si at jeg ble hoppende glad da jeg så det var kommet en ny variant Stabbur-Makrell med pepper, for min holdning til pepper er at det aldri kan bli for mye pepper 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ingen skade, bare 3-åringen som startet dagen med å dele ut plaster til alle 😀

 

Akkurat nå får du også en kul og praktisk matboks ved kjøp av tre bokser Stabbur-Makrell i de aller fleste butikker. Fin å ha med på tur eller som praktisk oppbevaring av pålegg i kjøleskapet 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Kjøp tre bokser Stabbur-Makrell, få med en knallfin matboks på kjøpet 🙂

 

En skive med Stabbur-Makrell smaker ikke bare godt, men dekker også dagsbehovet for omega-3, og inneholder også en masse vitamin D som er spesielt viktig nå i vinterhalvåret! Så smør litt solskinn på skiva og nyt en frokost full av næringsstoffer, smak, glede, energi og “litt forskjellig” 🙂

 

/ Bon appetit og goood morgen! 🙂

Les mer om Stabbur-Makrell

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg