Finalist i Vixen Blog Awards!!

Finalistene til årets Vixen Blog Awards er klare og hold deg fast… trommevirvel…

JEG ER FINALIST I “ÅRETS BLOGGER”!!!!

 

Can I get a WOOP WOOP?!

 

Jeg innser at jeg er tidenes underdog i denne kategorien, som en veddeløpshest med tre bein, men dæven steike, jeg skal klore meg fast og bli med hele veien inn til mål, om jeg så må plukke opp hesten og bære den på ryggen.

Jeg må innrømme at jeg er bittelittepittelitt granne skuffet over å ikke gå videre i kategorien Årets Gullpenn, for den følte jeg virkelig at jeg hadde en viss sjanse til å gripe. Men det er mange verdige kandidater i tet, så nå hopper jeg bare av løpet og heier mine favoritter inn til mål. Heia den som vinner, buksa full av pinner!

Jeg kan vanskelig se for meg at Årets Blogger skal bli noen annen enn den enestående Sophie Elise, men kanskje, bare kanskje, kan jeg klare å lure meg forbi basert på forklaringen til prisen, som går slik:

“Årets Blogger har i løpet av det siste året utmerket seg med sitt unike innhold, sterke personlighet og det lille ekstra som inspirerer og engasjerer leserne – hver dag”.

Det kan jo være meg det? Kanskje? Ved nærmere ettertanke ser jeg jo tilbake på året som har gått og ser hvor mange fantastiske tilbakemeldinger jeg har fått fra slitne småbarnsforeldre som finner inspirasjon, glede og energi ved å følge bloggen hver eneste dag og få et inspirerende lite hvileskjær i en tøff hverdag.

Jeg har til og med fått en leser til å begynne på Antabus (avvenningsmiddel ved alkoholisme)! Hvilken annen blogger kan si det? 😉

 

Men men, alt dette er nå i hendene til juryen og alt jeg kan gjøre er å blogge på som vanlig og krysse fingrene for et lite mirakel.

Så gjenstår bare én ting: Å takke deg. For at du har stemt meg hele veien til finalen. For at du leser denne bloggen. For at du følger min lille familie på reisen gjennom livet. Å kunne få skrive for deg hver eneste dag, betyr mer for meg enn du aner. Så tusen tusen hjertelig takk for at du velger å bruke tiden din sammen med oss.

Stor, hoppende, høy og helhjertet HIGHFIVE fra en spent finalist!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Sprett champagnen, ungær – fattern skal til finalen!!

 

/ Årets Blogger?

* Følg Pappahjerte på Facebook *

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg