Henger ut i åpen barnehage

I dag startet dagen med den sure pipingen fra en kjip vekkerklokke. En tidlig time hos helsestasjonen var booket inn, og alle måtte være oppe og hoppe i god tid. Så da ble det å stå opp på kommando, spise frokost i en fei og stappe hele familien inn i ørten plagg med vinterklær før fattern hadde drukket opp kaffen.

Ah sukk, folk uten barn vil aldri forstå. Forskjellen på å dra hjemmefra med og uten barn. Spesielt om vinteren! Uten barn = 1 min. På med jakke, sko og lue, raskt kyss, ha det da.

Med to små barn derimot… Ull under, oppe og nede, begge to, kom igjen, også var det fleecebukse, skal vi seee, nei andre beinet, ikke tull med hunden nå. Kan du ta hu før hun tråkker i vannet på bakken? Fint, så var det på med skoa, nei ikke tull med hunden, nå har vi dårlig tid. Hvor halsen hennes er? Sjekk vaskerommet. Hei du, legg fra deg sprettballen! På med jakka, lua, sånn ja, hvor er vantene? De ligger til vask, ja vel, men for fasan nå tråkket hun jo RETT i vannet! Okei, du skifter på henne, jeg kler på ha- atdetvar? Ja så NÅ må du tisse ja! Mother of —!!!

20 minutter senere er man på vei. 20 minutter på en god dag 😉

 

 

I dag hadde vi ekstra god tid etter timen mens vi ventet på at stikket til lillesnupp skulle sette seg skikkelig. Dessuten var det lenge til butikken åpnet, så da svingte vi innom den åpne barnehagen, som ligger i samme bygg.

Fy flate for et genialt tiltak! Nå som lilletuppa snart bikker halvannet år, kan det være greit med litt flere fjes og utfordringer å bryne seg på, og til det er jo åpen barnehage perfekt! Her kan man slappe av, drikke kaffe og ha det spas, mens barna krabber rundt, leker og herjer. Så suser man hjem igjen når det passer. Topp stemning!

Så hvis du går hjemme med en småttis og trenger tips til hvordan du kan slå i hjel tid og samtidig gi barnet nye utfordringer og lekekamerater, sjekk om det finnes en åpen barnehage i nærheten der dere kan henge ut 🙂

 

5 minutter, folkens – Uber er på vei!

 


Allitd spennende med nye leker! (spesielt dinosaurer, red. anm.)

 


“Én stor pizza med honning? Den er grei! Ferdig om ca. kvatteh”

 


Wiii, moro med klessnor!

 

/ Ja til åpne barnehager og flere dinosaurer!

* Følg Barnehagehjerte på Facebook *

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg