Stolt av kjerringa!

Fy feite, i dag må jeg bare få si at jeg er skikkelig stolt av Christina! For i går tok hun et stort steg i retning av noe skikkelig spennende, da hun offisielt ble Side2-blogger og dermed føyde seg inn i rekkene til den norske bloggeliten!

 

 

Det er ganske sprøtt det her, for det føles ikke lenge siden hun skrev sitt første innlegg og vi satt der i neglebitende spenning og ventet på tilbakemeldinger. Men de lot ikke vente på seg, og var utelukkende positive. Og nå har hun altså endelig plukket opp nok medvind til å komme innunder vingene til Nettavisen / Side2, og jeg er så stolt av henne!

Men det er egentlig ikke så veldig overraskende, for hun skriver utrolig bra og har en formidlingsevne av de helt sjeldne. Jeg kan le godt og storkose meg med historiene hennes, selv om de handler om å utlevere meg. For det er liksom vår greie det; utdriting, kos og hverdagsromantikk. Og det gjør hun mesterlig.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sant å si så har Christina på rekordtid rukket å bli min nye favorittblogger, og da er det jo ganske kult at vi også endte opp sammen. Tenk så fint å kunne våkne opp hver morgen med en person du ser litt opp til. Det er en fin start på dagen, det.

Men nå som hun har rykket opp i bloggosfærens tippeliga, blir vi jo faktisk både kolleger og konkurrenter. Hvordan det skal gå må gudene vite, men én ting er sikkert: Det kommer til å bli veldig interessant. Det vil bli krangler og moro, utdriting og tullball, diskusjoner og hverdagsromantikk. Og det kommer til å bli helt rått!

Så sving innom bloggen til Christina og følg henne på Facebook, så er du garantert et friskt, nytt og veldig selvironisk innslag i bloggbuketten 😉

Og med det, spretter vi inn i 2016 med høye støvleskaft og en hoppende highfive til alle våre fantastiske lesere 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et par av hennes beste innlegg så langt:

Svigerfar og sokkene

Hemmelig kodespråk (OBS: Høy le-seg-ihjel-faktor)

 

Sjekk ut –> Konatilblogg.no

* Følg Kona til på Facebook *

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg