3 tips til et enklere bleieskift

Å skifte bleier er ikke noe man nødvendigvis ser frem til, men med et par justeringer kan det gå både raskt og smertefritt. Her er 3 raske tips til et enklere bleieskift 🙂

/ sponset innlegg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Okei kompis, lukk igjen nesa, nu kör vi!

 

3 TIPS TIL ET ENKLERE BLEIESKIFT:

1. Gode forberedelser

En god start er ofte avgjørende for et godt resultat, og dette gjelder også for bleieskift. Når man kommer halsende inn på badet med en baby som lukter årsgangskompost er det virkelig ikke tiden for å lete huset rundt etter bleier og våtservietter. Jeg er en ganske rotete og uorganisert fyr til vanlig, men på bleiefronten må det være orden i sysakene.

Potensielt skift må ligge klart, sammen med alle produktene jeg kan komme til å trenge, slik som stellematte med utskiftbart underlag, bleier, våtservietter, avfallsposer, sinksalve og pudder. Gjør man gode forberedelser og sørger for å ha både klær og produkter på plass, er halve jobben gjort før man starter.

Og vips går bleieskiftet som en lek 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Alt klart på stellestasjon 1.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA “Skal bare sjekke om kremen er uten parfyme. Den er det, ja? Okei fattern, den er godkjent”.

 

2. Favorittleke / Oppmerksomhetssluker

Dette er et stalltips jeg sverger til og som jeg tror mange undervurderer. Sørg for å ha en favorittleke på plass som kan sluke barnets oppmerksomhet mens du skifter bleie. Barn synes det er akkurat like kjedelig som oss voksne å skifte bleier, men med litt underholdning går alt mye lettere.

Før hadde vi diverse leker til jobben, men i disse dager fisker jeg bare frem mobiltelefonen og lar lillesnuppa herje fritt på Spotify. Da blir hun som hypnotisert mens fattern tar seg av drittjobben 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Du e eleeeeektrisk!

 

3. Raske bleier – UP&GO (buksebleie)

Dette er kanskje det mest tidsbesparende tipset i verden for de med “markebarn”, altså barn som nekter å ligge stille. Lillesnuppa vår er av den særdeles utålmodige sorten og derfor har det vært helt himmelsendt å gå fra vanlige bleier til UP&GO (buksebleie). Dette er for barn som gjerne vil opp og gå fremfor å ligge stille, og bleiene sørger for et superraskt skift. Bare å dra på som en truse, helt uten tidkrevende bryting eller knoting med borrelås.

I disse romjulstider kan det jo også være praktisk med UP&GO-bleier med tanke på andre som plutselig må skifte på barnet ditt, slik som besteforeldre, søsken osv. Bare et raskt, knotefritt bleieskift, så er det opp og gå med seg. Topp stemning!

Vi bruker nyheten Libero Touch som finnes både som vanlige bleier og UP&GO (buksebleie). Bleiene er supermyke og har perfekt passform. Rask å ta på, behagelig å ha på – vinn/vinn for begge parter 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Etter et raskt skift er den lille bleierumpa ute på tur igjen 😀

 

/ Godt skift 🙂

–> Les mer om UP&GO og verdensnyheten Libero Touch

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg