Folkets Nugatti-regler

Når er det lov med sjokoladepålegg? Her har jeg samlet en liste over folkets Nugatti-regler.

/ sponset innlegg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA En jeger lusker i horisonten 😉

 

For noen uker siden skrev jeg et innlegg om Nugatti, som i tillegg til mitt eget hjemmelagde alternativ, må være det beste sjokoladepålegget i verden.

I innlegget spurte jeg dere om når dere gir barna sjokoladepålegg, og responsen lot ikke vente på seg! Så derfor har jeg saumfart kommentarfelt, snapper og tilbakemeldinger for å prøve å samle de sammen og se om det finnes en slags fellesnevner.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Bakholdsangrep! Den stakkars skiva var sjanseløs.

 

Det tok meg ikke lang tid før jeg innså at det finnes mange ulike regler for når det er greit å mumse sjokoladepålegg. Noen spiser det alltid, noen spiser det aldri, men de aller fleste har helt egne regler for når det er innafor.

Derfor har jeg samlet de vanligste reglene til en liste, for å se hva som er de vanligste “Nugatti-reglene”. Og de går noenlunde slik:

 

1: Kun i helgene.

2: Ved jul og spesielle anledninger.

3: Hvis man er syk.

4: Når man er på ferie.

5: Etter en skive med sunt pålegg.

6: På hytta.

7: Hos besteforeldre.

 

Øverst på listen troner altså lørdager/helg med klar margin. Jeg tror kanskje bruken av Nugatti som lørdagspålegg dekker rundt 80-90 % av tilbakemeldingene.

Ser man hele listen under ett, er det vel egentlig en slags fellesnevner som går igjen i alle punktene, ved dette at man gjerne bruker sjokoladepålegg som et slags bonuspålegg.

Sjokoladepålegg inneholder ofte en del sukker, og derfor er det kanskje lurt å gjøre det til noe man kan glede seg til, fremfor å spise det hver dag. Slik som i helger og på ferie. For jeg mener, salami er greit nok det altså, men få ting kan måle seg med en fersk skive nuggis i sofakroken – da snakker vi kos på høyt nivå!

Mange skrev også at de ikke kunne ha Nugatti i huset, rett og slett fordi foreldrene ikke klarte å holde fingrene av fatet og spiste hele boksen før barna fikk slippe til. Haha!

Akkurat den kan jeg faktisk kjenne meg igjen i, men da er det jo så fint at det akkurat nå er både jul OG søndag i dag, for Nugatti-reglene gjelder jo selvfølgelig ikke bare for barn 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA My precioussss!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jul OG helg? Make it Nugatti-time (+100 bonuspoeng til dere som tar referansen)

 

/ God søndag!

–> Sjekk ut Nugatti på Facebook

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg