Den store julevasken

I morgen legger vi ut på julebesøk til familien, men først må vi sørge for at barna skinner som to julestjerner 😉

/ sponset innlegg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I morgen reiser vi av gårde for å feire jule med min side av familien, og jeg gleder meg så veldig veldig veldig! Ikke at det ikke er hyggelig å feire jul andre steder også, men det er noe eget med å komme hjem. Hjem til der man vokste opp. Hjem til mamma og pappa. Henge ut med søsken, leke med onkelbarna, spise julekake og nyte livet i lange drag.

Men først må den store julevasken på plass, for det nytter jo ikke å trappe opp på julebesøk hvis ikke barna glitrer og skinner som nypusset sølvbestikk.

Så i helgen tappet vi vann i badekaret, kastet begge barna oppi og skrubbet dem fra topp til tå. Nå er det vel ikke nødvendigvis slik at alle barn liker å bade, men få på noe artig musikk, sleng oppi noen leker og ha en drøss med gode produkter for hånden, så går julevasken som en lek.

Det nye denne gangen var et fiffig badekritt som falt veldig i smak! Det fungerte helt utmerket for å kjøpe seg masse tid til å vaske og skrubbe, mens barna holdt seg travelt opptatt.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Badekritt = Genial oppfinnelse 🙂

 

Det er med bad og vask som det er med mye annet: Godt verktøy er halve jobben. Så da er det jo helt knall at Libero har en hel serie med produkter ment for akkurat dette. Enten man bare går for en liten såpeklatt eller kjører full pakke med skumbad, lotion, babyvask, sjampo, krem, olje med mer, så har Libero alt man trenger for den store julevasken 🙂

Les mer om produktene fra Libero

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hello bobler!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Smart moussesåpe er veldig enkel i bruk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA På tide med skumpåfyll!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Godt verktøy til vaskejobben 🙂

 

Vinner av stellebagen er kåret!

For noen uker siden fyrte jeg av en konkurranse om å vinne en stappfull stellebag med godsaker fra Libero, og den heldige vinneren er nå trukket. Og det ble: Kine!

Mail er allerede sendt, så hvis du heter Kine, men ikke har fått mail enda, så er det nok ikke deg, dessverre. Men bedre lykke neste gang! Det dukker nok opp en ny mulighet snart 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Gratulerer, Kine!

 

/ Nå har vi vaska ongan…

–> Les mer om produktene fra Libero

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg