Fredag, flyt og håndballkveld

Endelig er det freddan og da er det lov å klaske til med noe skikkelig mums! 🙂

/sponset innlegg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Akkurat i det joggebuksa treffer sofaputa, letter føttene fra teppet og lander på stuebordet med et brak. Bakhodet deiser i sofaryggen og fjernkontrollen vippes opp fra puta. Elegant og vakkert danser den gjennom luften, gjør en trippel aksel og lander elegant i en ventende hånd.

Tacoen er fortært, ungene er lagt og Norges skjebne i håndball-VM skal avgjøres. Hipp hurra og heia Norge, endelig er det freddan.

Så i kveld blir det Nugatti! Det var kanskje det aller beste jeg visste da jeg var yngre og fortsatt MÅ jeg av og til ha meg en skive. Og på en håndballkveld som dette, passer det perfekt.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA #omnomnom

 

Pålegget over alle pålegg skal få være min æresgjest her i kveld og geleide meg gjennom 2 x 30 minutter med brølende Bredeli. Og jeg gleder meg så veldig, for jeg spiser det ikke så altfor ofte. Det er jo ikke så veldig sunt, men så er det også helt sinnssykt godt! Og noen ganger er det det viktigste.

Jeg har for øvrig funnet ut at jeg synes det er helt innafor å gi barna sjokoladepålegg i ny og ne også, så lenge man holder seg til et par regler. Jeg sier ikke at det skal være lov å spise sjokoladepålegg hele tiden, men jeg tror det kan være fint å ha det som en liten gulrot i hverdagen (10 bonuspoeng til meg for herlig ironisk bruk av “gulrot”).

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ty på deg, pappa prøver å se på Julekongen.

 

Slik som til søndagsfrokosten. Eller etter grøten en fredags kveld. Eller som bonuspålegg i matboksen hvis man skal ut på tur. Eller når far blir dratt opp kl. 05.15 på en helt vanlig hverdag og er trøtt, pjusk og synes veldig synd på seg selv. Da er det veldig lov 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Å gud hjelpe meg så tidlig.

 

Jeg er jo ikke helt fremmed for å lage sjokoladepålegg selv, men hvis man først skal kose seg, synes jeg man skal gjøre det skikkelig. Og for meg er det lite som kan slå en fersk brødskive (eller tre) med et tynt lag smør og et tykt lag Nugatti. Og det er lov, siden det er håndballkveld. Det er en av reglene (jeg fant på nå).

Heia Norge! 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Seier´n er vår, seier´n er vår!

 

Gir dere barna sjokoladepålegg, og når er det helt greit?

Har dere også regler for sånt?

 

/ God freddan!

–> Sjekk ut Nugatti på Facebook

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg