Julegaven til mannen som har alt (annet enn god tid)

Lurer du på hva du skal gi gubben, sønnen, mannen eller faren til jul? Da skal du få et knallgodt stalltips her.

/sponset innlegg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Julaften er bare en drøy uke unna og det begynner for alvor å kile i ribbemusklene. Spesielt siden jeg i år har vært rekordtidlig ute med julegaveshoppingen og allerede er helt i mål. Men jeg innser jo at det fortsatt er mange som har flere navn igjen på gavelisten, så hvis du er på utkikk etter den perfekte gaven til et mannfolk, har jeg et brennhett tips til deg!

For hva er det stort sett alle sliter med? Og kanskje spesielt oss travle småbarnsforeldre med jobb og unger og aktiviteter og middag og hurra-meg-rundt? Dårlig tid!

Dagene fyker av sted i et forrykende tempo og ofte tar man seg ikke tid til ting man egentlig burde. Slik som å dra over skjeggstubbene. Det er i hvert fall en av mine store unnlatelsessynder, og langt oftere enn jeg egentlig ønsker tropper jeg opp i viktige møter med uflide skjeggstubber.

Selv ikke da jeg skulle ta nytt toppbilde her i høst tok jeg meg tid til å dandere fjeset…

 

Hei, skjeggulf!

 

Og det er teit, for å barbere seg er egentlig fort gjort, men i blant blir det bare litt for mye org. Jeg har rett og slett ikke tålmodighet til å gå gjennom hele rutinen, spesielt ikke på dager da klokka tikker av sted i dobbelt tempo, for det eneste som er mindre kledelig enn sluskete skjeggstubber, er et ansikt som ser ut som en blodig biff.

Og derfor er det meg en sann glede å ha fått prøve en ny og veldig spennende barbermaskin

Så hva skal man gjøre? Biff eller slubbert?

Hvorfor ikke bare gå for ingen av delene?

For jeg har nemlig prøvd en kliss ny barbermaskin som fungerer akkurat like bra på tørr hud som våt! Og når jeg sier våt, så mener jeg våt som i dusjvåt.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Elektronikk og vann i skjønn forening, der altså.

 

Barbermaskinen Braun Series 7 740s Wet&Dry skilter nemlig med at den skal være fullt mulig å bruke i dusjen! Jeg tenkte jo selvfølgelig at det bare var bløff og tok med maskinen til dusjsåpens hjemland, men vet du hva? Det gikk som smurt! Maskinen freste i vei og brydde seg ikke det spøtt om at den ble våt.

Så da kunne jeg både starte dagen med en varm og god dusj, samtidig som fjeset fikk seg en velfortjent overhaling. Tett, fint og helt uten kutt ble det også. Tanken har egentlig aldri slått meg før, men å ta skjegget i dusjen sparer meg jo masse tid, samtidig som det gir meg noe å gjøre med den tiden man vanligvis bruker på å glo i veggen eller finlese innholdsfortegnelsen på sjampoflasker.

Her er det potensielt mer tid å spare også, for er man kyndig nok på multi-taskingen, kan man ta unna både dusj, hårvask, tannpuss og barbering på likt. Selvfølgelig ble jeg overmodig og prøvde å ta alle i ett jafs, men her trengs nok enda litt mer trening før det virkelig sitter… 😉

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA #fail

 

Selvfølgelig man ikke bruke maskinen i dusjen, man kan også barbere seg foran speilet i ro og mak med rolig hvilepuls og Sølvguttene på radioen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA glaaa-ha-de jooool

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Fiffig kantklipper til presisjonsklipp av kottiser.

 

Så hvorfor ikke gi mannen, sønnen, faren, bestefaren, kompisen eller kollegaen en julegave som ikke bare gir en tett og rask barbering, men som også sparer tid?

Barbermaskinen Braun Series 7 740s Wet&Dry er en sikker vinner under treet i år, spesielt til mannen som har alt (annet enn god tid).

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Kuttehodet rengjøres raskt og enkelt i vasken.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAll I want for christmas…

 

–> Les mer og bestill: Braun Series 7 740s Wet&Dry

/ Bare 8 dager igjen til juuuul!
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg