Mine Vixen-favoritter

ramAOTime._getjQuery()(function(){
try{ramAOTime.ramAOTime(“http://rwa.rampanel.com/ram/RAMtriever?8326|52328|In-viewtest2sek100%Pappahjerte”,2000,1.0,”#inviso8326″,false,false,null);
}catch (err){if (console.log){console.log(“ramAOTime error: “+ err);}}});

Vixen Blog Awards er like rundt hjørnet og på flere av landets største blogger knives det nå intenst om å sikre seg en plass i finalen.

Over 60 bloggere er nominert i totalt 14 ulike kategorier, og her er det veldig veldig mange som fortjener edelt metall og skryterettigheter for å være landets beste blogg i respektiv kategori.

Under en hyggelig samtale med Norges kanskje kuleste bergenser, StyleConnection, under seminfinale-festen for noen uker siden, ble vi enige om å skrive et innlegg hver om hvem vi helt ærlig synes fortjener å vinne.

For kun én kan stikke av med seieren i hver kategori og derfor tenkte jeg å ta en rask gjennomgang av hvem jeg mener fortjener gullet og hvorfor.

Here we go!

 

famous woman posing in front of paparazzi

 

Årets Blogger

Jeg er selv nominert i denne kategorien og skulle selvfølgelig veldig gjerne likt å vinne, men helt ærlig er det én blogger som fortjener å vinne denne prisen mer enn noen andre: Sophie Elise! Hun står alltid fjellstøtt midt i stormen og er ikke redd for å si sin mening om alt fra flyktninger, sirkus og palmeolje. Det siste året har hun virkelig stått frem som en stjerne og vist gang på gang at hun ikke er noe lett bytte for journalister. Go Sophie!

–> Stem på Årets Blogger her

OBS: Dette punktet ble skrevet flere dager FØR debatten rundt SE og artikkelen jeg selv har kommentert.

 

sophieelise.blogg.no

 

Årets Moteblogg

Jeg kan akkurat like mye om mote som jeg kan om gresk litteratur fra 50-tallet, så her er jeg ganske blank. Men like fullt, i en verden dominert av kvinner må vi gutta holde sammen, og det er bare én av disse motefolka som klarer å få meg til å trekke på smilebåndet hver eneste dag på Snapchat, så her går min soleklare stemme til Mr. Espen Hilton! Ikkje saaaant? 😉

–> Stem på Årets Moteblogg her

 

espenhilton.com

 

Årets Gullpenn

Her må jeg rett og slett ta et løpefart og sparke janteloven rett i nøttepåsan, for denne prisen vil jeg ha SJÆL!

Jeg føler meg som en veldig underdog i denne konkurransen, for stort sett alle mine konkurrenter er enten moteriktige, vakre, pene, unge, kjendiser eller en god kombinasjon av alt det der. De skriver om kule fester og går med de riktige plaggene, de tar vakre bilder av sine vakre venner og ser alltid ut til å være der det skjer.

Jeg er stort sett aldri der det skjer. De gangene det skjer noe er jeg enten travelt opptatt med å skifte bleier eller hente i barnehagen. De få gangene jeg prøver å være moteriktig, kjøper jeg meg en hatt på HM, som jeg ender med å aldri bruke fordi jeg raskt innser at jeg ikke er en hattefyr.

Men jeg elsker å skrive! Og jeg kan ikke engang begynne å beskrive hvor mye det ville betydd for meg om jeg vant denne prisen! Men jeg tenker på det hver eneste kveld og hver eneste gang gir det meg frysninger.

–> Stem på Årets Gullpenn her

 

pappahjerte.blogg.no

 

Årets Kjendisblogg

Hah, lett! Her går jeg for Kong Halvor. Bloggen hans har en helt fantastisk humor og videobloggene hans kan ingen matche. Dessuten har han den naturlige kulheten man bare kan bli født med. Du vet, den kulheten som gjør at du kan gå med hva du vil og si hva du vil, så blir det bare kult uansett. Sånn er Kong Halvor. Utrolig irriterende for alle oss andre egentlig, men like fullt en gullmedalje verdig.

–> Stem på Årets Kjendisblogg her

 

konghalvor.blogg.no

 

Årets Beautyblogg

Igjen en kategori der jeg er som et neshorn på skøyter. Men jeg har en favoritt!

Jeg har av uviss grunn lenge fulgt med på MyStoryen til Rockstar Charlie på snap og har på grunn av det rukket å bli glad i henne og hennes lune humor. Hennes siste bilde på snap nå er av et slitent fjes med teksten “Poser under øynene, sa du?”. Sånn selvironisk selvinnsikt liker vi. 12 points!

Dommen min har vel forsvinnende lite med beauty å gjøre, men skomaker bli ved din lest 😉

 –> Stem på Årets Beautyblogg her

 

SAMSUNG CSCrockstarcharlie.blogg.no

 

Årets Stjerneskudd

Her er det mange sterke kandidater til tronen, men jeg synes Ørjan Burøe fortjener edelt metall for å ha knivet seg vei rett opp til bloggtoppen på rekordtid og blitt der! Han leverer stadig innlegg som sender sjokkbølger gjennom befolkningen og får de virale parameterne til å gå i fistel. Big up!

–> Stem på Årets Stjerneskudd her

 

orjanburoe.com

 

Årets Bloggbusiness

Nok en kategori der jeg selv er nominert, men denne prisen kan bare gå til én dame: StyleConnection.

Der snakker vi om en dame på en misjon! Hun har øynene godt siktet inn mot stjernene, jobber knallhardt og har investert sinnssykt mye tid og penger i sin helt særegne kleskolleksjon. Dessuten tar hun helt vanvittig bra bilder og tør å snakke rett fra levra. Altså, virkelig. Gi den dama edelt metall! Selv om hun er fra Bergen. Og det sier litt.

–> Stem på Årets Bloggbusiness her

 

styleconnection.blogg.no

 

Årets Interiørblogg

Nok en kategori der jeg er som en elg i en partilederdebatt. Så her blir det å skyte fra hofta. Som sagt var jeg jo på fest for noen uker siden og møtte der hun som skriver Moseplassen, så jeg stemmer for henne, rett og slett fordi hun tar helt fantastiske bilder av blomster og dyr. Vet ikke hva det har med interiør å si, men som sagt: Jeg er en elg 😉

–> Stem på Årets Interiørblogg her

 

moseplassen.no

 

Årets Livsstilsblogg

Jeg var selv nominert i denne kategorien i fjor og husker at jeg tenkte hvor velfortjent jeg synes det var å ha en forelder her. For er det noe som virkelig er en livsstil, så er det livet som småbarnsforelder. Og ingen gjenforteller og deler flere øyeblikk, både gode og vonde, og lar leseren komme tett innpå sitt eget liv, enn Casa Kaos. Min stemme går absolutt til deg!

–> Stem på Årets Livsstilsblogg her

 

casakaos.blogg.no

 

Årets Matblogg

Det er ikke så ofte jeg leser matblogger, men de gangene jeg gjør det så er det gjerne fordi jeg blir lurt inn av et fristende bilde eller en spennende oppskrift. Og er det én ting jeg er virkelig svak for så er det søtsaker. Og der er det én dame som virkelig utmerker seg: Anne Brith. Tidligere kjent som Villa Perlesukker har hun tatt steget for å rebrande seg og skrive om mer enn bare søøøøtsaka, og godt er det, for denne søtsaken av en dame sprudler over av energi og fortellerglede. Og for det fortjener hun noe fint til peishylla 😉

–> Stem på Årets Matblogg her

 

annebrith.no

 

Årets Trenings- og helseblogg

Oj, her var det mange sterke kandidater! (#badumtss). Sorry.

Her har jeg ikke egentlig noe annet valg enn å stemme på (min og) fruas favoritt hvis ikke jeg har lyst til å ta en natt i garasjen, så derfor går min klokkeklare stemme til: Fitfocuse!

Hun har kommet veldig langt det siste året og er virkelig en fitnessblogger å følge med på! Hun virker dedikert og ambisiøs, og dessuten er hun en skikkelig friskus som hele tiden oppdaterer både snap og blogg med fristende mat og smarte treningstips. Go go gorilla!

–> Stem på Årets Trenings- og helseblogg her


fitfocuse.blogg.no

 

Folkets Favoritt

Folkets favoritt bør være en person som både gleder, motiverer og inspirerer. En som ikke er redd for å by på seg selv og vise begge sidene av medaljongen, i tillegg til å være folkelig, sosial, omgjengelig og likandes. Skikkelig likandes. Og det er Komikerfrue i bøtter og spann! Hvis jeg ikke husker helt feil, så vant hun denne prisen i fjor og fortjener den absolutt like mye i år.

–> Stem på Folkets Favoritt her

 

komikerfrue.no

 

Enig eller uenig – legg igjen en stemme på din favoritt 🙂

Les også StyleConnections innlegg: “Disse bør vinne Vixen Blog Awards”

 

/ God søndags kveld!

* Følg Vixenhjerte på Facebook *

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg