Vinn en stappfull stelleveske!

Hipp hurra og hei på deg! Nå er det jaggu lenge siden jeg har hatt en konkurranse her på bloggen, så derfor er det på høy tid å få på noe skikkelig bra!

/sponset innlegg

 

Okei fattern, erru klar?

 

Og spør du meg, så er denne premien en skikkelig søt karamell! For jeg vet ikke med deg, men jeg har i hvert fall erfart at en god stelleveske er alfa omega når man skal ut og farte med barn. Utfordringen er derimot å finne en skikkelig bra en, for det finnes mye rart på markedet. Jeg tror vi er på vår fjerde eller femte stelleveske nå og endelig har vi funnet en skikkelig vinner. Og den ønsker jeg også at skal bli din!

MEN siden det snart er jul og alt, så kan vi jo ikke bare lodde ut stelleveska heller. For en tom veske er som en lompe uten pølse, en bil uten seter, en fredag uten taco. Om det skal være noe poeng å vinne en knallfin stelleveske, så må den jo selvfølgelig være stappet full av alt snasket man trenger den til – nemlig stellesaker!

Og det, kjære leser, det skal du få.

 

Så. Mye. Stæsj!

 

Libero har nemlig tatt sin beste stelleveske og fullstappet den med sine beste stelleprodukter. Jeg har selv vært med å velge ut alt som skal oppi stelleveska, så jeg vet at det er bra. Her kan du fråtse i alt du trenger for et bleieskift i verdensklasse! Og du, bare sånn, pssst, hint hint, kremt kremt, den trenger jo ikke være til deg heller vettu… Det er snart jul.. Tenk så rått å kunne overraskende vordende foreldre denne veska! Da snakker vi bonuspoeng til langt inn i 2020.

Så hva ligger i potten, egentlig?

En knallfin stelleveske laget i slitesterkt materiale, med skulerstropp og ørten små rom til alt du trenger å ha med deg på tur. Veska inneholder også både stellebordmatte og små poser til mat, klær etc. Veska er stappet full med alt fra babyshampo og boblebad til våtservietter, krem og babyolje med mer.

I tillegg følger det selvfølgelig med det aller viktigste man må ha i en stelleveske: Bleier! Og ingen hvilken som helst bleie heller, men den suuupermyke nyheten Libero Touch!

 

I choose you!

 

Og nå sier du kanskje: “Okei Peter, you had me at hello, men hva skal til for å vinne denne herligheten?” Lett. Kjør konkurranse!

 

VINN STELLEVESKE!

Alt du trenger for å være med i trekningen av denne fantastiske stelleveska er å svare på følgende:

– Hvilken størrelse ønsker du på bleiene?

  1. 2-5 kg
  2. 3-6 kg
  3. 4-8 kg
  4. 7-11 kg *
  5. 10-14 kg
  6. 13-20 kg

(* str. 1-4 er vanlige bleier, 4-6 er buksebleier. Så hvis str. 4, si gjerne fra hvilken type du ønsker)

 

Legg igjen ditt svar og e-postadresse, så er du med i trekningen!

Vinner annonseres på bloggen søndag 20. desember.

 

Noen har visst arvet fatterns rote-gener 😉

 

Visste du forresten at Libero har en knallbra GRATIS fordelsklubb som heter Liberoklubben?

Her får du en kjempefin startboks til den nyfødte når du melder deg inn og kan sanke bonuspoeng ved kjøp av alle Liberoprodukter, som du igjen bruker i poengshoppen. Kjempesmart! –> Les mer om Liberoklubben.

 

/ Og du: Lykke til!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg