Små barn og vaskeballetten

Å du hellige vaskemaskin! Finnes det ikke noe tak for hvor mye skittentøy et barn kan produsere på en dag?

/sponset innlegg

Story of my life

 

Før jeg fikk barn hadde jeg ingen, overhodet ingen, anelse om hvor mye klesvask det fører med seg å sette to små til verden. For å vaske klær i et hus med småbarn føles til tider som å bære vann til elefantene (hei til dere som tar referansen).

Man skulle tro hverdagen deres besto av russefester og gjørmebryting på mengden snuskete skittentøy de produserer. Og det er jo ikke akkurat en liten svettedråpe eller et hint av ketchup på skjorta vi snakker om heller. Det er hele plagg marinert i yoghurt og blåbærflekker på størrelse med et vondt år. Det er maling og snørr og søl overalt. Det er grus i hver eneste lomme og flekker man aldri helt klarer å identifisere, men man håper på at det verken er bæsj eller blod.

Man skulle kanskje tro at dette bare gjaldt når barnet herjer rundt i barnehagen en hel dag eller deltar i en utagerende barnebursdag, men nei da – det er sånn hver eneste dag.

 

Ingen anelse hva dette er, men vi har ikke spist blåbær i dag… Ring CSI.

 

Maling? Hello flekkgaranti! 😉

 

Men ganske flink til å imponere far sin i prosessen da 🙂

 

Heldigvis gjør frua mesteparten av klesvasken her i huset, og det er bra, for ellers ville vi nok raskt endt opp i krympesmå rosa plagg alle mann. For de sier jo at klesvask skal være så enkelt, men jeg vet ikke jeg. Synes det dukker opp nye regler fra dag til dag jeg. Før var det bare hvit eller mørk vask. Det kan jeg klare. Men nå?

Lys vask, hvit vask, mørk vask, håndklær for seg, undertøy for seg, skjorter trenger særbehandling, olabukser skal ha selskap av enten en gammel bukse eller en tennisball(?), bh-er skal i egne poser, lys ull, mørk ull, lyse håndklær, mørke håndklær, silke, dyner, yttertøy etc etc. Å vaske klær er ikke enkelt i det hele tatt!

Dessuten skal man velge riktig vaskepulver, det skal doseres riktig og legges i riktig kammer. I tillegg kommer tøymykner. Det høres kanskje ut som grei skuring, men jeg er sammen med en tøymykner-oman som til enhver tid har minst 250 flasker stående.

Og da har vi ikke engang begynt å snakke om tørketrommelen!

 

Går helt i surr av de greiene her jeg…

 

Derfor er jeg sjeleglad for alt som kan gjøre ting litt enklere. Slik som nyheten Blenda Sensitive Vaskekapsler.

Blenda Sensitive er allerede viden kjent for å være et parfymefritt, skånsomt og allergivennlig vaskemiddel, og med deres nye vaskekapsler kan man sette enda en stjerne i taket: Enkelt!

Bare legg en vaskekapsel i bunnen av maskinen, så er du i gang!

 

Parfymefri, skånsom og effektiv – det kaller jeg en god deal!

 

Ferdig dosert, klar for litt seriøs hvitvasking.

 

Med de snedige vaskekapslene slipper man både dosering og søl med skummelt vaskepulver, bare legg den lille posen i maskinen og du er klar for fest. Raskt og enkelt, så har du brått spart litt tid som du kan bruke på… vel, enda mer klesvask 😉

 

Kom så, blåbærflekker – her skarre vaskes!

 

Og vipps – ren vask klar for å gå i krigen igjen.

 

Fordi vaskekapslene gjør jobben litt raskere og fordi Blenda Sensitive er snill mot huden men tøff mot flekkene, er dette et helt perfekt opplegg for travle småbarnsforeldre. Og selvfølgelig for distré mannfolk som meg, som ikke vet opp og ned på en ullsokk.

Så hvis du har lyst til å gjøre klesvasken litt enklere, og samtidig bruke et vaskemiddel som er parfymefritt, skånsomt, effektivt og allergivennlig – Prøv Blenda Sensitive Vaskekapsler!

 

Når fattern prøver å være litt kunstnerisk 😉

 

/ Ha en god dag på vaskerommet 🙂

–> Sjekk ut Blenda Sensitive på Facebook

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg