Min aller beste halvdel

Kjærlighet kan være vanskelig å forstå, for hva er egentlig kjærlighet? For meg er det ting som dette.

 

 

Se for deg at du har sittet opp til kl. 02.15 på en søndag med regnskap til langt oppetter øra, fordi du er et notorisk rotehue som aldri klarer å få unna sånt i god tid før deadline. Så legger du deg, så trøtt at hodet føles som en elgrumpe. Og når du endelig kommer deg til sengs har du en småpjusk sønn som vekker deg 78 ganger i halvtimen hele natten gjennom.

Og når du etter noen timers søvn skal starte på det som med all sannsynlighet kommer til å bli en langt-over-middels kjip dag, kjennes det som om bittesmå alver henger i øyelokkene, tramper deg på hodet og sparker deg i bjellene.

Men så labber du ned trappen og allerede på tredje skrittet rykker det i nesa. En lukt. En duft så fortryllende at den umiddelbart får tennene til å plaske i vann. Det er lukten av grillet brød, smeltet ost, kaffe og glede. Du tror selvfølgelig umiddelbart at sansene holder deg for narr, så du rister det av deg.

Men så går du ut i stua og der, plassert akkurat ved din faste plass i sofakroken, ser du dette:

 

Tjuver i frokosten 😉

 

Når man våkner til en dag som lukter terningkast 1 lang vei, men blir møtt av et suss, et smil og en forståelse av akkurat hva som skal til når man trenger det som mest.

Det er kjærlighet for meg.

 

<3

 

P.S. Sving innom bloggen til frua i kveld for å lese om hva hun egentlig synes om at jeg har takket ja til å bli med på Bloggerne på TV2… 😉

–> Sjekk ut konatil.blogg.no

 

/ Hverdagslykke <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg