Hva jeg frykter aller mest i kveld!

Zombier og spøkelser skremmer ingen, men her er en liste over 20 ting man virkelig burde være redd for å få på døra i kveld.

 

 

For i kveld er det Halloween og jeg vet sånn cirka hva jeg kan forvente: En drøss med halvhjertede spøkelser, zombier, kanskje Elsa, et par pirater og en Dracula. Noe så utrolig kjedelig! Jeg mener, det er jo ingen av dem som er skumle for fem flate!

Zombier og spøkelser skremmer ingen, men her er en liste over 20 ting man virkelig burde være redd for å få på døra i kveld:

Fastlegen din – og han har dårlige nyheter.

 

Ehm du..? Jeg tror du bør sette deg ned…

 

Lisenskontrollør fra NRK – det er skuddår neste år, og det feires med dobbel lisens!

Svigermor – Hun kommer på uanmeldt helgebesøk og på potteplanten å bedømme kommer hun til å bli en veldig god stund. Kanskje over jul.

En voksen mann – som rekker deg en baby og freser irritert til deg bak sammenbitte tenner: “Kona mi sier at denne er din”.

Samtlige norske partiledere – og de skal inn til DEG for å krangle. Høylytt. Lenge.

Hele venninnegjengen til dama – Oj sann, har jeg glemt å si at vi skal ha tupperwareparty her i kveld? Oj da, det var jo dumt. Kom inn, jenter!

Skattefuten – og han mener alvor. Han har allerede surret gavebånd rundt bilen din og nå ser han på huset med stjerner i øynene.

Et omreisende sirkus – som har fått motorhavari og desperat trenger et sted å bo for natten. Samt mat til alle dyra. Og du må dele seng med klovnene.

 

Natta, da…

 

En flokk med sauer – og før du rekker å reagere, har de allerede stormet huset, spist opp all maten og bajset på det nye teppet i stua

Kvinnegruppa Ottar – Viser seg at de absolutt ikke hadde glemt at du kalte dem en gjeng med snauklipte lesber. Og nå er det duket for hevn med høygafler og brennende fakler.

Jehovas vitner – og de er veldig pågående og har overhodet ingen planer om å gi seg før du kjøper boka, t-skjorta og en evighet i himmelrik.

En blotter med fjes som Jacob Oftebro – Du prøver å få ham vekk, men hver gang du snur deg lokker frua ham tilbake.

En full og mannevond sjømann med trebein og papegøye på skulderen – og det viser seg å ikke være et kostyme. Eventuelt også disse to, og de er veldig klare for å feste. For å si det mildt.

 

Har du no Captain Morgan? Her skal det danses!

 

En sladrete nabo – som har veldig veldig veldig mye på hjertet og på ingen måte kjenner sin besøkelsestid. Sett over kaffen ellers blir du stående i døråpningen til neglespretten blomstrer.

Speil – Du åpner opp og der står et stort speilbilde av deg selv. Jeg kan i hvert fall ikke tenke meg noe særlig mer skremmende enn å møte meg selv i døra (…) sent en lørdag kveld med potetgull på skjorta og sjokoladekliss på joggebuksa.

Buekorps – Bare det. Buekorps. Resten kan du tenke deg til selv.

Espen Lie – Og han har med et gjeldsbrev på en uoppgjort gjeld fra barneskolen. På brevet står det “en bugg og en slurk tam cola”, men nå krever han både sofa, tv og strikketøy i retur. Også du som var midt i Lindmo.

 

Kom ut litt, vi må prate sammen…

 

Et rådyr som akkurat skal til å kalve – Jeg mener, hva i all verden ville du gjort? Hvem ringer man? Hvordan hjelper man til? Hvordan går man frem for å leke jordmor for et rådyr? Og du kan jo ikke bare lukke døra og late som ingenting. Det var den lørdagen i vasken.

Ari Behn med en mikrofon – Nå som sårene på trommehinnen etter opptredenen på Allsang på Grensen endelig har leget seg, ringer det på døra og du hører han watter opp karaokemaskinen. Dette kan bli stygt!

Hårsår dverg i rare klær – Tenk om han egentlig bare er en helt vanlig fyr som har punktert og trenger å låne en telefon, men så snakker du til ham som et barn, rufser ham i håret og tilbyr godteri. Faren for et episk raserianfall er skyhøy. Hupps, jeg mener, skylav… #badumtss

 

/ Happy Halloween 😉

* Følg Arihjerte på Facebook *

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg