Is, kos og sommerglede

Når savnet etter sommer blir for stort, er det lov å kose seg litt 😉

/ sponset innlegg

 

Okei, jeg innrømmer det: Jeg savner sommeren! Akkurat nå som vi står helt på tampen av høsten og venter på at vinteren skal kaste seg over oss, kjenner jeg at jeg lengter tilbake til sol og sommer. Til varme dager og lune kvelder, badeshorts og flip-flops. Å sitte på verandaen med en is i hånda og nyte solen som prikker på nesa – det er sommerglede det.

Tusle rundt på Aker Brygge og se på alle de rare folka som suser forbi og koser seg. På våre turer til Oslo i sommer tror jeg kanskje selve høydepunktet både for plutten og meg var å stikke innom en av isbarene langs Aker Brygge og bestille akkurat hva hjertet måtte begjære. Velge mellom alt det spennende og fristende, og deretter sette seg langs vannkanten og nyte den iskalde forlystelsen mens sommeren flørter med kinnene.

Men akkurat nå er både Oslo og sommer et godt stykke unna. Men det betyr jo ikke at man ikke kan få seg en skikkelig is av den grunn! For har man ingen isbar for hånden, får man bare lage en selv. Og siden is er det aller aller aller beste 3-åringen vet, hadde jeg akkurat den unnskyldningen jeg trengte for å servere litt helg midt i uka.

Så da plutten kom hjem fra barnehagen i dag, ble han møtt med dette:

Fattern har startet isbar!!

 

Det ble mildt sagt god stemning da fattern åpnet dørene til den improviserte isbaren IS, FIS & TILBEHØR.

Med en rekke nøye utvalgte isbokser og et variert utvalg av tilbehør som jordbær, nøtter, sjokolade og strøssel, var alt duket for et is-kalas av de sjeldne. For en gang i blant er det lov å skjemme bort ungene skikkelig, og her hos oss på IS, FIS & TILBEHØR gnukker vi ikke på tilbehøret!

Ogsåsåveldigmyegodtda!!

 

Så, hva ønsker herren? Litt av alt? Den er grei.

Sjokopulver er selvfølgelig obligatorisk i en isbar 😉

Tooootti frotti!

 

Og isen jeg serverte var selvfølgelig håndplukket for maksimal is-kos.

Favoritter fra isbaren fra Diplom-Is en hel serie med utsøkte isbokser som umiddelbart skaper sommerlig isbar-stemning i heimen! Her finnes det flere ulike smaker som burde passe hele familien, slik som Sirkus, Sjokopistasj og Lollipop.

Jeg må innrømme at jeg alltid har vært svak for pistasj-is, frua forelsket seg i den nye Sirkus-isen med sjokoladelinser, mens plutten er og blir en Lollipop-fan. Men best av alt er selvfølgelig litt av alt 😉

En “litt av alt” coming up!

 

 
“Hei døh, gidder du å miste den kjeksen snart eller?”

 

Si hva du vil om “less is more”, men for min del, når det kommer til is: More is more! Så da frua i huset ble borte noen minutter, gikk far bananas i isbaren. Sjokopistasj, sjokoladekuler, sjokoladepulver og en drøss med peanøtter – få det på!

Og vipps var jeg tilbake på Aker Brygge, sakte loffende i bare sandaler med steikende sol i panna og feststemte sesongsvensker i alle himmelretninger.

 

More is more 😉

 

Fattern prøver seg på det gamle neseskje-trikset, men imponerer stort sett bare seg selv..

 

Så hvis du har lyst til å fylle huset med god sommerstemning på en ellers regntung høstdag – lag din egen isbar!

Isbar.no finner du flere morsomme og inspirerende tips til hvordan du kan sette opp din egen isbar. Her finnes det mange gode ideer for neste barnebursdag eller når du føler for å skjemme bort familien på en helt vanlig fredag.

Sett opp et tøysete skilt, kjøp inn diverse artig tilbehør og finn hele familiens is-favoritter blant de smakfulle og utsøkte isboksene: Favoritter fra Isbaren (Diplom-Is).

 

 

P.S. Bare så det er sagt: Små barn og peanøtter er en kjempedårlig kombo, så vær obs på det. Ingen av barna fikk peanøtter, de var bare til far fordi peanøtter og is er noe av det beste jeg vet 😉

/ Diplom-Is – litt sommer hele året

Les mer på Isbar.no

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg