Velkommen til Gjesterommet!

Hipp hipp hurra, heia Norge og hurra meg rundt – I kveld slippes endelig første episode av vår helt egen podcast: Gjesterommet!

 

 

Veldig lenge har frua og jeg gått med tanker om å lage en egen podcast, men på grunn av barn og alt så har det liksom latt vente på seg. Men til slutt klødde det så fælt i fingrene at vi ikke klarte å vente lenger, og nå er endelig den allerede første episoden lagt ut!

Podcasten heter Gjesterommet og er en lettbeint podcast for utdriting, kos og hverdagsromantikk. Det tar for eksempel ikke mange minuttene av aller første episode før Christina avslører en av mine verste guilty pleasures! Og sånn tenker jeg det kommer til å bli endel av. Utleverende moro på godt og vondt.

Men det er jo ingen vits i å lage podcast dersom bare vi syns det er gøy! Derfor ønsker vi oss gjerne tilbakemeldinger fra deg som hører på. Det kan være ting du lurer på, ting du vil vi skal snakke om, ting du liker eller ikke liker, ting vi snakket om som du lo av, eller ting du syns var helt bak mål.

Spørsmål, ris og ros mottas med stooor takk! Faktisk er alle som kommer med en tilbakemelding på første episode med i trekningen av en gratis matkasse fra Adams Matkasse (ikke sponset, bare hyggelig premie).

Det gjør du enkelt ved å legge igjen noen ord på Gjesterommets facebookside! Der kommer vi også til å legge ut bilder, linker og ting vi snakker om i podcasten, og masse annet rart 🙂

Du finner for øvrig også podcasten på Soundcloud og iTunes, men nok preik: På tide å rulle ut aller første episode 🙂

Velkommen til Gjesterommet!

–> Hør første episode av Gjesterommet på Facebook!

 

/ Vi påddes 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg