Bedre enn vanlig taco??

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle finne noe som kunne konkurrere med taco, men nå har vi kanskje funnet en verdig utfordrer!

/ sponset innlegg

 

Det er ingen hemmelighet at taco er gudenes livrett, men en gang iblant kan det jo være artig å prøve et alternativ også. Det gjorde vi i dag og milde mosegrodde moses – det var digg! Her får du oppskrift, tips og bilder til en alternativ taco så god, smakfull og saftig at jeg allerede på første forsøk seriøst lurer på om vi har fått en verdig utfordrer til tacotronen!

For da det ble klart at vi ventet svigers på middagsbesøk, tenkte jeg at det var en gyllen anledning til å lure inn litt ekstra taco midt i uka. Men jeg kan liksom ikke servere den samme gamle pakka hver gang man får storfint besøk heller, og ønsket derfor å prøve noe nytt. Både for litt variasjon, men også for å muligens score noen etterlengtede bonuspoeng hos svigers.

Derfor snuste jeg litt rundt på nett etter noe nytt og det kommer jeg ikke til å angre på! For etter litt leting landet jeg på å prøve en oppskrift jeg fant inne på nettsidene til Old El Paso – Grillet fajitakylling med sprø kålsalat. Få ingredienser, spennende smaker, tacorelatert og fristende – perfekt.

Og vettu hva? Det var helt sykt godt!! Sann mine ord, ti kniver i hjertet, gorillavrengtryne oppned i dass – du bare MÅ prøve den oppskriften!

 

Viktig med egen fævlefjæl 😉

 

Ser ikke det digg ut eller? Omnomnom!

 

Come on, ketchup!

 

Old El Paso Stand´n´Stuff varmet i ovn et par minutter.

 

Jeg fikk det ærefulle oppdraget å steke kylling, mens frua påtok seg ansvaret som kålsalatansvarlig. Og den arbeidsfordelingen er jeg glad for, for den salaten hun pisket sammen smakte rett og slett himmelsk. Kombinert med undertegnedes fajitakylling ble det hele bare… vakkert.

Til kyllingen brukte vi kryddermixen Old El Paso Smoky BBQ Fajitas – den var helt sjukt god og anbefales på det aller sterkeste!

 

Boom – middagen er servert!

 

Når storebror selv får dandere. Overraskende beskjedent til å være min sønn 😛

 

Maten serverte vi i Old El Paso Stand´n´Stuff, en tortillaslefse formet som et bredt tacoskjell som står av seg selv! Stand´n´stuff har nylig blitt lansert i en helt ny variant med fullkorn, og er helt perfekt for å fylle med godsaker – først et solid bunnlag, og så er det bare å toppe opp med masse ekstra stæsj.

Selv gikk jeg for kålsalat i bunn, så et par biter fajitakylling, deretter litt rømme, salsa og et par illsinte chilis på toppen. Må være litt sterkt om det skal være noe vits. Og helst såpass sterkt at det dugger på brillene 😉

 

Ja, hallå – hør ni gökorna?

 

Det smakte altså så fantastisk godt at etter et par biter måtte frua spørre om jeg ikke synes det var noe særlig, siden jeg ikke sa et eneste ord. Jeg smilte bare stort og svarte som ærlig var:

– “Jeg tror seriøst vi endelig har funnet en verdig utfordrer til tacotronen!”

Har du også lyst til å prøve denne retten? Beklager, la meg omformulere meg: Du MÅ bare prøve! Så stikk innom nettsidene til Old El Paso og scroll deg ned til oppskriften på Grillet fajitakylling med sprø kålsalat. Du kommer ikke til å angre.

–> Sjekk ut oppskriften her!

 

#omnomnom

 

GLAD I TACO? VINN TUR TIL MEXICO!

I forbindelse med lanseringen av nyheten Stand´n´stuff fullkorn arrangerer Old El Paso en konkurranse der man kan stikke av med en ferie til Mexico til en verdi av hele 50 000 kroner! I ukene fremover vil det også trekkes ukentlige vinnere som stikker av med goodiebags stappfulle med godsaker.

Klar for goodiebags og din mulighet til å stikke av med hovedpremien?

–> Klikk her for å gå til konkurransen!

 

 

/ Viva la taco!

Sjekk ut Old El Paso på Facebook

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg