Hvordan blir jeg kjendis??

Her en dag fikk jeg en merkelig melding i innboksen:

– “Hey! Jeg har nettopp begynt å blogge. Har du noen tips til hvordan jeg kan bli kjendis?”

Jeg tenkte først at det var et veldig merkelig spørsmål, spesielt med tanke på at jeg jo ikke er kjendis selv. Men så slo det meg at jeg i hvert fall fikk prøve å komme opp med et slags svar, for gjennom bloggen har jeg plukket opp et og annet. Jeg har jo vært litt i media, fått meg noen kjendisvenner og gjort meg notater.

 

Jeg vet ikke helt om jeg har kommet opp med en fullgod løsning, men jeg troooor at dette skal være den raskeste, mest effektive veien til å bli kjendis over natta:

Oh yeeeeah, 14 nye følgere på Insta. Kjendislivet ass!

 

Det første du må gjøre er å selge alt du eier og investere det utelukkende i slengbukser. Om det blir penger til overs kan du også holde av litt til en kasse med bugg.

Deretter er det plankekjøring resten av veien. Du går bare fra klubb til klubb i en dertil egnet storby, slik som Kraków, Bern, Leningrad eller Oslo, og selger unna buksene. 129 kroner per par er vanlig bransjestandard. Går salget tregt tilbyr du en bugg på kjøpet, det burde løse floken.

Når du er nede til din aller siste bukse, tar du den på deg og går rett til nærmeste tv-stasjon. Der forlanger du å få prate med sjefen for morgensendingen, han heter oftest Gregory, Geir eller noe annet på G. Du forteller at du er ansvarlig for buksemoten som har tatt byen med storm og vipps sitter du og drøvtygger tyggis midt i beste sendetid. Naturligvis lastelig antrukket i slengbuksene.

Dette vil føre til en mediestorm av dimensjoner og alle vil ha tak i de raffe buksene, men siden du allerede er utsolgt vil det skape en kløft mellom deg og de bukseløse. Du vil ha en eksklusivitet over deg og i blind desperasjon over buksemangelen vil de ubevisst løfte deg opp på en pidestall. Før du vet ordet av det prater folk om deg i lunsjpausen, på kafeer, på mammaforumer og i Dagbladets Magasinet.

Folk vil begynne å oppkalle barna sine etter deg, følge deg på sosiale medier og kjøpe sengetøy med ditt fjes på. Og da vet du at du har nådd toppen. Så snart ansiktet ditt dukker opp på billige etterligninger, tilbudstruser og fjorårets julegaver, er du på vei ned igjen, men akkurat når du blir lansert som eget putevar, ja da er du der – på toppen.

Gratulerer, du er herved kjendis.

 

For noen raffe bukser du har! Og er det bugg jeg lukter? Fy flate. #starstruck

 

P.S. Neste gang tror jeg kanskje jeg ville spurt noen andre 😉

 

/ Lykke til!

* Følg Kjendishjerte på Facebook *

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg