Billigst, best og rett på døra!

Etter dagens brakseier i VG, der Adams Matkasse ble billigst og best i test, feirer de ved å gi deg et tilbud som virkelig smaker fugl!

/ sponset innlegg

Jaha? Dette må leses. Kor e brillan?

 

Flere og flere har fått øynene opp for å prøve matkasser som leveres rett på døra, og markedet er i eksplosiv vekst. Kanskje ikke så rart, for maten er god, prisen er grei og servicen er helt upåklagelig. Selv har vi prøvd dette en stund nå og aldri sett oss tilbake.

Så da var det ekstra gledelig å lese VGs store test av mat-på-døra-leverandørene i dag og se at vi har valgt helt rett leverandør!

For ikke bare leverte Adams Matkasse den maten som falt best i smak, de var også billigst på pris. Det sto til “Best i test” og 5 på terningen. Og det er ikke verst med tanke på at en av rettene var noe så enkelt som kjøttboller i brun saus!

 

Soyaglasert laks – YUM!

 

Men det er kanskje akkurat det jeg liker så godt med Adams Matkasse; det trenger ikke være einebærrøkt tapirlår på en seng av whiskeymarinert belugakaviar og kinesisk spegris – de får til så utrolig mye godt med enkle menyer og gode råvarer. Eller jo forresten, den hoisinmarinerte torskretten forrige uke var jo faktisk ganske fancy og kreativt høytflyende.

Men det er ikke nødvendigvis alltid retter som slår deg i bakken med sin kreativitet, men derimot smakfull og delikat mat du raskt og enkelt lager selv. Og når maten er servert kan du klappe deg selv på skulderen for et godt resultat, selv om det jo egentlig er Adam og gjengen som har gjort alt forarbeidet 😉 Alt du trenger å gjøre er å gå sjarmøretappen på kjøkkenet.

 

Utsøkt kyllingwok servert helt uten ukeshandel og planlegging 😉

 

Ovnsbakt torsk med en touch av appelsin på gang!

 

Det som var litt artig å lese var at de i testen har satt opp et estimat for hva maten ville kostet i butikk fremfor levert-på-døra, for differansen var faktisk ikke så skremmende. Det er lett å glemme at mat i utgangspunktet koster en del, og for min del er det ikke noen tvil om at bekvemmeligheten er vel verdt pengene. Ikke noe kjip planlegging eller ukeshandel involvert.

Og når maten fra Adams Matkasse kommer ut både billigst og best i test, ja nei da blir det lett to tomler opp fra meg. Men selv om jeg er hellig overbevist, kan jeg jo ikke tvinge deg til å mene det samme, men det jeg derimot kan gjøre er å lokke med et knallgodt tilbud som er veldig vanskelig å takke nei til..

 

Litt av innholdet fra denne ukes Barnekasse (5 dager, 4 personer).

 

Supertilbud: 50 % på første levering!

Det herlige fintfolket hos Adams Matkasse feirer dagens brakseier med å gi mine lesere en rabattkode som gir hele 50% rabatt på første levering! Det er ingen bindingstid og du kan pause eller si opp abonnementet når du vil, så her er det bare å hoppe i det og prøve en matkasse til en knallgod pris. Er det ikke for deg, er det bare å hoppe av, men tro meg – du kommer ikke til å angre 😉

–> Prøv Adams Matkasse – 50 % rabatt på første levering!

 

/ Bon appetit!

Sjekk ut Adams på Facebook

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg