Vinn øyne i nakken

Har du noen gang tenkt over hvor kjekt det egentlig hadde vært å ha øyne i nakken? Vel, nå har du muligheten!

/sponset innlegg

 

Hvor mange ganger har det hendt at du har stått på kjøkkenet og raspet gulrøtter til den store gullmedaljen og lurt på hva barna driver med ute i stua? Eller når du er ute på reisefot og kjenner et lite sug av hjemmelengsel, hadde det ikke vært fint å kunne se hvordan det står til med den lille der hjemme?

Vel, nå kan du det, for med den siste nyvinningen på babycall-fronten har du plutselig nye muligheter som ikke har vært tilgjengelig før!

Philips Avent uGrow er en smart babyvakt som er så veldig mye mer enn bare en babycall! Den gjør blant annet at du kan følge med på barnet ditt, uansett hvor du befinner deg. På kjøkkenet, i stua, på butikken eller på reise. Babycallen styres gjennom en app som gir deg sikker og pålitelig overvåking av barnet ditt, uansett hvor du er i huset – eller verden.

(Jeg mener selvfølgelig ikke at du skal dra fra barna for å dra i butikken eller på reise, dette gjelder hvis man er to om jobben…)

 

Måtte en kjapp tur ut på vaskerommet, men det ser ut til å gå røddig for seg i stua. Greit å vite.

 

Du laster enkelt ned en app til telefonen som du kobler opp mot babycallen og vipps har du full kontroll, rett fra mobilen! Gjennom appen har du full oversikt og tilgang til alle støttefunksjoner som vuggeviser, nattlys, kameraovervåkning og loggføring av temperatur og luftfuktighet.

Babyvakten kan seriekobles med opptil 10 ulike enheter hvis du har flere barn eller ønsker oversikt over flere rom, og hele tre ulike brukere kan gis tilgang til å følge med. Ganske koselig om man befinner seg på reisefot, men ønsker å få et glimt av sitt snorkende barn 🙂

Langt hjemmefra, men fortsatt rett i nærheten.

Den smarte babyvakten har infrarødt kamera for nattmodus, men også vanlig kamera for dagtid, hvis du ønsker å vite hva barna gjør mens du er i et annet rom. Veldig kjekt når man bare MÅ gå fra barna i to sekunder, men fortsatt ønsker å få med seg hva som skjer. For eksempel når man prøver å lage middag og være barnevakt på likt. Da er det greit med litt hjelp og et ekstra sett med øyne i nakken – og det får du med Philips Avent uGrow 😉

For ordens skyld: Jeg synes absolutt ikke man skal overvåke alt barna gjør hele tiden, men mange ganger har jeg tenkt at det kan komme godt med, bare for å slippe å måtte løpe ut i stua og sjekke hvert sjette sekund eller rope høyt: “HVA SKJEDDE?! HÆ? NEI, JEG LURTE BARE PÅ HVA SOM SKJEDDE! … OK, DEN ER GREI.”

Sett en smart babyvakt på jobben, så er saken biff 😉

 

“Ja hallo, jeg skulle gjerne hatt litt middag, jeg… 5 minutter? Den er grei.”

 

KONKURRANSE – KIDS GO WILD!

I forbindelse med lanseringen av deres smarte nyvinning har Philips Avent sparket i gang konkurransen “Kids go wild” der man hver uke frem til midten av november kan være den heldige vinner av en kliss ny Philips Avent uGrow!

Jeg har vært så heldig å bli plukket ut til å sitte i juryen i denne konkurransen og vil sammen med dommere fra resten av Skandinavia være med og velge ut heldige ukesvinnere fremover. Og jeg gleder meg til å se gjennom alle de artige bidragene!

Konkurransen er like gøyal som den er enkel: Temaet er “Kids gone wild” og vi ønsker å se dine barn finne på tullball og fantestreker! Hva gjør barna når de tror du ikke følger med? Hva gjør de når de skal være skikkelig rampete? Tegner de på veggen? Tar de en underbukse på hodet? Hva enn det er:

 • Ta et bilde eller en filmsnutt av ditt rampete barn, last det opp på Instagram, legg på hashtag #aventwild og tagg @philipsaventnordic så er du med i konkurransen.
 • Hver uke fremover vil vi i juryen trekke ut nye ukesvinnere som får hver sin kliss nye smarte babyvakt fra Philips Avent.
 • Alle bidrag lastes opp i en facebook-applikasjon der man kan stemme på bilder, promotere sitt eget og dele med venner.

Verre er det ikke 🙂

Og bare sånn apropos, og som et lite tips til hva man kan ta bilde av, dette var det som møtte meg da jeg så inn i babycallen tidligere i dag for å se hvordan det gikk inne i stua…

 

Ja hei du, lille ape 🙂

 

På lekerommet eller soverommet – alltid kjekt med litt kontroll 🙂

 

/ Lykke til!

–> Se bilder av flere rakkerunger og stem frem de mest rampete 🙂

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg