Gjør dagen litt bedre

På travle dager kan det være kjekt med en liten oppkvikker for både store og små 🙂

/sponset innlegg

 

I dag har det vært en sånn dag med fullt kjør hele dagen. Lang reisevei til møte, så møte igjen, så den lange veien tilbake, så middag, så leke, så kose, så legge, så jobbe. Kan bli sliten av sånt! I hvert fall hvis det går så hektisk for seg at man enten glemmer eller dropper å få i seg litt energipåfyll underveis. Og det gjelder ikke bare for voksne, men selvfølgelig også for barna.

Når 3-åringen kommer hjem etter en lang dag i barnehagen blinker det gjerne rødt på batteriet både hos store og små. Da kan det være fint å få i seg en rask, liten energisnutt, for er man lav på energi blir ting ofte litt dårligere.

Man blir litt mer muggen om morgenen, litt slækkere i fisken etter jobb eller barnehage, litt kortere på lunta. Stemningen er litt dårligere og krangelen sitter litt løsere. Da er det perfekt med en liten oppkvikker som kombinerer noe godt med noe nyttig og bringer stemningen tilbake på null komma svisj.

 

En nysgjerrig liten hånd treffer jackpot i kjøleskapet 😉

 

Biola Mini er perfekt for å kjøpe seg litt tid når det enda er litt lenge til mat, eller som et sunt og godt tilskudd i matboksen.

Drikken kommer i en praktisk liten flaske og er helt perfekt å slurpe nedpå når man trenger god energi raskt. Den består av syrnet melk med en frisk og god smak av ekte frukt, og sunne næringsstoffer som utvalgte melkesyrebakterier og vitamin D.

Ikke bare smaker det godt, men det gjør også noe godt med deg. Vinn-vinn, med andre ord 🙂

 

Jordbær og blåbær? Trodde melk bare kom med puppesmak, jeg 😛

 

Biola Mini kommer i en praktisk 4-pakning med fire små flasker som passer rett i matboksen, rett i klypa eller rett ned som en liten shot til frokost. Helt supert både for store og små når batteriet blinker rødt. Serveres med sugerør, slurpes rett fra flaska eller styrtes bar når man trenger noe godt og nyttig for å få opp stemningen.

Kombiner noe godt med noe nyttig – prøv Biola Mini 🙂

 

Slurp! Snart klar for nye ablegøyer.

 

/ Slurp!

Les mer og prøv Biola Mini

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg