Jeg har tatt tatovering!

Det begynner å bli noen år siden sist jeg tatoverte meg og nå følte jeg at det var på høy tid å få på noe nytt, så i helgen fikk jeg endelig tatovert meg igjen!

Jeg gikk for noe enkelt, noe klassisk. En stor, svart puma på underarmen.

 

 

Mange lurer jo ofte på om det ligger noen dypere symbolikk under og hva tatoveringen betyr for meg. Sannheten er at den egentlig ikke betyr noe som helst. Sant å si så var det ikke jeg som plukket den ut engang. Jeg ville egentlig bare matche Plutten, som akkurat hadde fått seg sånn 🙂

 

 

… Og der kunne egentlig historien endt. Det var jo det som egentlig var planen. Bare en koselig liten far og sønn-lek med vanntatoveringer. Men neida, historien har faktisk en langt mer festlig utgang enn som så.

For da vi var ferdige med leken glemte jeg jo selvfølgelig å fjerne tatoveringen. Og det hadde ikke vært noe stort problem det altså, hadde det ikke vært for at det skulle være innspilling av reklamefilm her i går. Og at vi kom litt sent i gang om morgenen. Og at jeg glemte alt vi skulle rekke. Og at det ble kjempestress. Og at filmteamet kom halvannen time for tidlig. Og at jeg dermed ikke rakk å dusje.

Og slik hadde det seg at jeg plutselig sto på kamera med en uekte, stor, svart og kjempeharry puma på hele underarmen. Og den reklamefilmen skal snurre og gå i diverse mediekanaler et helt år fremover i tid.

Christina ble jo selvfølgelig strålende fornøyd med alt dette, for er det noe hun irriterer seg grønn over, så er det min evinnelige “det ordner seg”-mentalitet.

Hadde det vært opp til henne skulle jeg hatt en Hello Kitty-tatovering midt i panna for å virkelig understreke poenget, for det er visst ikke alltid det ordner seg. Og vipps så står man der på tv og smiler som en idiot med et stort, uekte kattedyr på underarmen 🙂

 

 

/ Growl!

* Følg Tatoveringshjerte på Facebook *

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg