Godt skodd for høsten

Høstsesongen kan være en klesmessing utfordring, men å være godt skodd for høsten er heldigvis enkelt.

/ sponset innlegg

“Jeg tror vi er ved toppen” #badumtss

 

Jeg gruer meg alltid litt til høsten, men når den først kommer er den alltid så fin. Overraskende fin faktisk. Kanskje finere enn sommeren, for det er noe antiklimaks over den sommeren. Man går og forventer godt vær hele tiden og blir sur og grinete hvis det blir dårlig vær. Og er det først godt vær blir man alltid tvunget ut i badeshorts og sandaler, mens man kanskje heller ville ligget inne og mumset bamsemums.

Men om høsten er det motsatt! For om høsten setter man så utrolig pris på godt vær og hver eneste solstråle tas i mot med trampeklapp. Det er noe utrolig forfriskende over å gå morgenturer i gnistrende godt vær med et lite kuldedrag i luften og et skjerf om halsen. Når solen varmer i kinnene mens vinden flørter friskt med håret, da nytes naturen best. I tillegg går man kakaokoppens halvår i møte, og det er aldri feil. Ved i peisen, høstepleslang, kakao i koppen og et pledd i sofaen – hello høstmys!

 

Næmmen hei du, fremtidige eplekake 🙂

 

Men høst er høst tross alt og viser seg i blant fra sin kjipeste side, slik som når det blåser sidelengs og innland blir til innsjø. For selv om det er lunt og deilig nå er det ingen hemmelighet at milde sensommerdager fort blir til sure høstmorgener og kalde vinterdager. Da er det viktig å være godt skodd, spesielt for barna, for varme og vanntette overgangssko er viktig for små føtter som leker ute i all slags vær.

På høstdager med vekslende vær har vi funnet ut at det er helt knall med såkalte overgangssko, altså sko som passer perfekt for høsten og overgangen til vinter. Med en overgangssko får barnet en sko som både dekker høstens lekenhet og vinterens kravstorhet. Og det kan komme godt med, for er det én ting som er sikkert med høsten, så er det at man aldri vet hva slags vær man har i vente 😉

Eurosko har mange knallfine overgangssko for høsten, slik som denne fritidsskoen fra Ponny:

 

Ponny Sympatex fritidssko

 

Dette er en sporty fritidssko med Sympatex, en tynn og vanntett membran som holder aktive barneføtter tørre samtidig som de får puste. Skoen føles lett og stabil, samtidig som at den er varm og god. En perfekt sko for å ta små tasseladder fra sensommer til vinter 🙂

 

Kan også benyttes som eplefotballstøvler 😉

 

Stalltips: Husk å kjøpe med impregneringsspray og gi skoene en skikkelig dusj før barna tar dem i bruk, så holder skoene seg lenger og får de beste forutsetninger for å beskytte tottelottene fra fukt og kulde.

 

Aaaah, digg med en skikkelig dusj!

 

Og vipps var skoene ferdig impregnert og klare for fuktig gress og høstrabalder 🙂

 

Og bare sånn apropos: Har man kjempesmå tottelotter i familien som er i ferd med å lære seg å gå og gjerne skulle prøvd å vakle seg frem utendørs for aller første gang, så har Eurosko passende sko til dette også 🙂

 

 

Eurosko har selvfølgelig alt man trenger til frosne vinterføtter også, men akkurat nå er det høsten som står for tur, så enten du leter etter den perfekte overgangsskoen, varme thermostøvler eller skotøy til mor, far, søster eller bror:

–> Finn sko til hele familien hos Eurosko!

 

/ God høst!

Les mer på Eurosko.no

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg