Oslotur rett i dass

I går var vi i Oslo og fikk oss en skikkelig våt overraskelse!

/ sponset innlegg

#detfjeset #våtoverraskelse

 

For i går fikk pluttisen og jeg gleden av å prøve et dusjtoalett! Herregud, for en merkelig opplevelse! Merkelig, men også merkverdig logisk.

For har du noen gang tenkt over følgende: Hvorfor vasker vi ikke rumpa med vann etter vi har vært på do? Vi dusjer jo kroppen med vann, vasker bilen med vann, rengjør hendene, kniver, skjærebrett, gulv, klær, gardiner, tak, hund, katt, ja stort sett absolutt alt, men ikke rumpa. Fortjener ikke den samme respekt?

Det var jeg nysgjerrig på å få svar på, så mens plutten og jeg var ute og fartet i storbyen, stoppet vi innom Geberit-bussen på Jernbanetorget for å prøve et vaskekte Geberit AquaClean dusjtoalett!

 

Rumpekos? *knis*

 

Selv om jeg faktisk har prøvd et slikt i Japan for mange herrans år siden, hadde jeg helt glemt hvordan det føles. Jeg skal vel ærlig innrømme at jeg var både nysgjerrig, spent og skeptisk.

Plutten var derimot trollbundet fra første sekund. For da vi ankom fikk han låne en fjernkontroll som satt av vannspruten på et av testtoalettene, og med det var den dagen reddet 😉 Alle som vet hvor opptatt 3-åringer er av doer og dohumor, kan jo bare tenke seg hvor mye han skrattet og lo av denne fantastiske innretningen.

(Dette fungerer selvfølgelig kun på demotoalettene. Til vanlig skrur dusjen seg automatisk av så fort man letter på skinka, takket være en automatisk trykksensor i setet.)

 

Sååå denne knappen gjør doen om til en fontene? Kult!

 

Og vipps dukket det opp noe nytt på ønskelista til jul  😉

 

Men hvordan fungerte dusjtoalettet egentlig?

Min helt ærlige dom: Helt topp! Etter at man er ferdig, trykker man bare på en knapp, så kommer det ut en liten dusjdings og gir deg en forfriskende dusj med lunkent vann der bak, før lufttørkeren avslutter jobben. Som gadgets-geek var jeg egentlig solgt allerede da dolokket automatisk lettet på seg så snart vi åpnet dodøren, som for å si “Hei på deg, kom sitt på meg”.

Men det er selvfølgelig ikke det eneste: Oppvarmet dosete, oppvarmet dusjvann, behagelig lufttørker, elektirsk avtrekksvifte som fjerner all vond lukt, individuelle personinnstillinger, automatisk dolokk og trykksensor i setet. Doen har også et behagelig lys som skrur seg på når du går inn på badet om natten, slik at du skal kunne finne doen uten å måtte skru på alt lyset i taket. Genialt? Genialt.

Selvfølgelig MÅ man ikke bruke dusjfunksjonen hver gang, dusjtoalettet kommer også med helt vanlige spyleknapper som normalt. Men når man kan få en behagelig dusj og avslutte med et lite tørk, hvorfor gå tilbake til å brenne av metervis med dorull? Vann er både mer skånsomt, hygienisk og behagelig.

 

En liten sprut er nok da, du trenger jo ikke bade hele kroppen..

 

Men uansett hvor mange ord jeg bruker her, kommer vi ikke unna at det er litt rart første gangen. Hvis man aldri har prøvd det før så høres det litt snodig ut, men så fort man har prøvd virker det derimot helt logisk. Men ta ikke mitt ord på det: Prøv selv!

 

Strålende fornøyde testpiloter 🙂

 

Geberit har nemlig en stooor turnébuss som saumfarer landet for å avmystifisere dusjtoalettet og frem til tirsdag kveld står bussen parkert på Jernbanetorget i Oslo! Her kan du komme og prøve et Geberit AquaClean-dusjtoalett og finne ut hva du synes. Om du digger det eller om synes det er helt.. ræva (knis).

Alle som prøver dusjtoalettet er også med i trekningen av et eksklusivt spa-opphold!

Så hvis du er i Oslo en av de neste dagene og kjenner at det kniper litt: Stikk innom Geberits road show på Jernbanetorget! Slå av en hyggelig prat, ta en tur på do og grip sjansen til å vinne et sjelepleiende spa-opphold!

 

Stikk innom, prøv og bli med i trekningen om spa-opphold 🙂

 

/ Ikke vær lumpen – prøv vann i stumpen 😉

–> Les mer om Geberit AquaClean

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg