Forente Bloggere – Sammen for å hjelpe

Flere av Norges største toppbloggere går sammen for å hjelpe!

 

 

Jeg har lenge lurt på hvordan jeg best kan bidra til å utgjøre en forskjell. Jeg ønsker ikke å gjøre det til en politisk kampsak, men jeg ønsker å hjelpe.

Krigen i Syria og flyktningsituasjonen er en sak med mange sider, men akkurat nå handler det ikke om politikk. Det handler ikke om å ta inn flere flyktninger eller ikke.

Det handler om lille Aylan på en strand i Tyrkia. Det handler om små jenter med piggtråd i håret. Det handler om å gi en verdig behandling til mennesker i nød. Mennesker på flukt, så desperate at de risikerer livet og alt de har kjært, bare for å slippe unna.

Derfor har vi gått sammen, et knippe av Norges største toppbloggere, med et ønske om å utgjøre en forskjell.

Med på laget er blant annet Ida Wullf, Styleconnection, Casa Kaos, Marthe Borge, Kristina Andersen og Speiltvillingene.

Vi kaller det Forente Bloggere – sammen for å hjelpe!

 

Sammen for å hjelpe <3

 

Vi ønsker å stå samlet i kampen om å hjelpe flyktningene og derfor har vi startet en innsamlingsaksjon for Flyktninghjelpens arbeid i Middelhavet. Og vi har satt oss et stort, hårete og potensielt fantastisk mål: 100 000 kroner!

Men da er vi helt avhengig av deg, kjære leser. Om du har en skarve hundrelapp eller mer til overs, vær så snill og bli med på å bidra til en verdig behandling av mennesker i nød. Det er ikke snakk om en fast månedlig greie, bare et lite engangsbeløp her og nå for å hjelpe noen som akkurat i dette øyeblikk er på flukt, veldig langt hjemmefra, kanskje alene og sliter mot krefter vi aldri vil forstå.

Vårt håp er at vi sammen kan skape noe stort, men da trenger vi som sagt din hjelp. Doner en slant og del saken med gode venner på facebook, så kanskje vi klarer å utrette noe virkelig stort. I en tid da et bilde fra en strand i Tyrkia har brent seg fast på netthinnen, føles det som det eneste riktige å gjøre.

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Sammen for å hjelpe.

–> Støtt aksjonen her!

 

 

OBS! Har du din egen blogg og ønsker å være en del av Forente Bloggere?

Skriv et innlegg om aksjonen og spre ordet til dine lesere! Så sender du meg en mail eller poster link til innlegget under her, så hører du fra meg 😉

 

/ Forente Bloggere – Sammen for å hjelpe

–> Støtt aksjonen her!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg