Endelig tid til middag!

Like greit å innrømme det først som sist: Middag midt i uka med to barn rundt beina er helt balle. Men nå har vi endelig funnet en løsning!

/ sponset innlegg

Yum!

 

Før vi fikk barn disket jeg ofte opp eksotiske middager med ingredienser jeg knapt nok kjente navnet på. Men det var før. Nå føles det som om vi kjører spagetti med kjøttdeig annenhver dag.

Man har liksom verken tid, lyst eller gidd til å kokkelere når plutten kommer hjem fra barnehagen og ulvetimen slår til for fullt. Ulvetimen? Jo, det er den tiden mellom barnehage og middag når alle i familien er sultne, slitne og varierende grader av drittlei.

Det verste er når man bommer helt med planleggingen og plutselig står i butikken med et barn tomt for energi, et hode tomt for ideer og en mage tom for tålmodighet. Da går det gjerne en kule varmt og man kommer svett og irritert inn døra hjemme med en frossenpizza under armen. Eller spagetti. Igjen.

Jeg liker jo å tro at vi spiser variert, men når jeg ser for meg en vanlig uke ser jeg jo at det er overraskende mye kjøttdeig og skuffende lite variasjon. Blir ikke mange vaktelegg og tapirlår, for å si det sånn.

Men den siste uka har vi endelig hatt en helt eksepsjonelt bra matuke! Vi har laget utsøkt mat, vært i rute med tiden, spist variert og senket skuldrene minst 6-8 hakk. Vi har prøvd mange nye retter og mumset godt hver eneste dag.

For vi har endelig tatt steget og prøvd Adams Matkasse, og jeg er så glad, for det har rett og slett bare vært helt fantastisk!

 

Julaften én gang i uka – også jeg som elsker harde pakker!

 

Wiii, så mye godt!

 


Og dette + mer lå på lur i fruktkassen. Me gusta!

 

Adams Matkasse har fire ulike varianter å velge mellom: Originalkassen, Barnekassen, Ekspresskassen og Fri-for-kassen. Maten kommer levert på døra, ferdig satt sammen i smakfulle kombinasjoner, pakket og klart sammen med et oppskriftshefte, for å gjøre hverdagen litt enklere, mindre stressende, mer variert og smaksrik.

Man kan velge å få mat for 3 eller 5 dager, så styrer man showet selv de resterende dagene til å lage taco eller pinnekjøtt eller hva enn hjertet måtte begjære.

Vi gikk for Barnekassen med en meny satt sammen for å passe både store og små, og det har vært en klokkeren innertier! Vi har kost oss med kyllingspyd, kremet stroganoff, fiskeburger og mye mer. Allerede første dagen skjønte vi at dette var en god idé, da lillesnuppa mumset laks i karrisaus til den store gullmedaljen.

 

Med gode råvarer er mye gjort 🙂

 

Middag in the making!

 

Jeg har alltid tenkt at dette kan virke dyrt, men jeg har jo helt glemt å tenke på alt en slik løsning gjør for oss. Den sparer oss for turer i butikken, færre poser å drasse på, mindre tid til å planlegge middager (som er det verste jeg vet), samt at den gir oss mer variert kost og spennende nye retter. Maten kommer ferdig levert sammen med oppskriftshefte. Raskt, enkelt, genialt.

Og her kommer et kjempetips! Vi valgte en kasse ment for 4 personer selv om vi bare er 2 personer og en plutt. Det koster ikke så veldig mye mer, men gir oss mer enn nok mat til at 5 middager plutselig ble til 5 middager OG 5 lunsjer! Vipps har man 10 supre måltider til prisen av 5. Ka-ching!

 

Høres ut som en jæskla bra deal, spørru meg.

 

Vi har testet Adams Matkasse i en ukes tid nå og jeg må bare si at jeg ELSKER det! Jeg kommer garantert til å fortsette å bestille matkasser, for til nå har vi jo bare prøvd barnekassen og jeg er spent på hva som venter i Originalkassen, Ekspresskassen og Fri-for-kassen.

Så hvis du er som meg og har gått lenge og vurdert om du skal prøve dette eller ikke, er dette tiden å slå til. Jeg holder en knapp på at Adam kommer til å overgå dine forventninger og gjøre deg både mett, glad og overbevist. Det ble i hvert fall vi!

Og her skal du få en knallbra deal for å hjelpe deg med beslutningen 😉

 

Klappet og klart med råvarer og oppskrift – let´s do this!

 

Høstkampanje – 25 % rabatt OG gratis fruktkasse!

Akkurat nå får du 25 % rabatt på din første levering og en gratis fruktkasse med 4-5 kg frukt ved andre levering, når du bestiller Adams Matkasse via linken under. Gjør hverdagen lettere, mindre stressende og mer smakfull – prøv Adams Matkasse 🙂

-> Bestill høstpakken fra Adams Matkasse!

 

Hamburger er jo aldri feil til 3 / 33-åringer 😉

 

P.S. Kunne du tenkt deg å være med i trekningen om en gratis matkasse + fruktkasse? Følg @adamsmatkasse på Instagram og legg igjen en kommentar med “#adamsmatkasse” på deres siste bilde, så er du med i konkurransen! 🙂

/ Mer smak, mindre stress – Peter likes this

Les mer på Adams Matkasse

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg