Bonuspoeng fra svigerfar

Endelig har jeg kommet opp med en genial plan for å score store bonuspoeng hos svigerfattern!

 

Én stor lykkelig familie, der har du oss. Snart.

 

Jeg og svigers har et godt forhold. Jeg er nok ikke så strukturert og ryddig en fyr som de hadde håpet på for sin eldste datter, men jeg er okei. Klarer å ta meg på sokkene om morgenen og en ganske ålreit far. Jeg ler alltid av vitsene deres og tar på meg skjorte i fine lag, men på de tekniske ferdighetene scorer jeg lavt.

Jeg kan fylle på bensin på både bil, båt og gressklipper, men der stopper det. Om noe går galt er jeg ute og sykler. Og det faktum at jeg knapt nok klarer å skifte dekk på bilen uten å ødelegge noe tror jeg irriterer svigerfattern en smule, for han er en skikkelig manns mann kan snekre sammen en bil av skrapmetall og gaffateip om han vil.

 

Tennplugger? Kjølevæske? Viftereim? Snakk norsk, mann!

 

Men nå har jeg endelig kommet opp med en genial plan for å score store bonuspoeng hos svigerfattern! For selv om jeg er født med ti klønete venstretomler så har jeg jo barn! Og for dem er det fortsatt håp, for den som tidlig krøkes og alt det der.. Så nå har jeg lastet ned en helt genial app på nettbrettet og sørget for å gjøre den til pluttens favoritt. Og hva går den ut på, mon tro? Å være bilmekaniker!

 

Auto repair – spillet for små bilmekanikere 🙂

Hele spillet går ut på at man jobber på et bilverksted og gjennom en rekke spennende, varierte, fargerike og morsomme oppgaver får man skrudd og mekket på fire ulike biler til alle er i tipp topp stand. Og plutten elsker det! Han skifter dekk på og skrur fast muttere, bytter eksosanlegg, reparerer slanger, bytter ut motorblokka, skifter olje og mye mye mer. Alt med et gedigent smil om munnen. Han digger det(!) og i kulissene kan jeg se konturene av et svigershjerte som smelter.

 

 

3,5 år gammel og allerede kan han langt mer om bilmekking enn far sin. Og ikke bare det, men jeg har passet på å snakke i store, oppjagede ord om garasjen til onkel der vi kan løfte bilen til bestefar helt opp til taket og se hvordan den ser ut på undersiden. Hver gang gjør han store øyne og setter opp et uttrykk som tydelig uttrykker “Er det virkelig mulig?”.

Og nå har jeg holdt på med dette en liten stund, snakket varmt om garasjen, fått ham til å øve seg på spillet og lære seg navn på ting jeg knapt nok kan selv. Og alt dette skal endelig kulminere i at han senere i dag egenhendig spør svigerfattern om ikke de to kan ta en tur i garasjen og mekke litt på bilen til beste.

Hvis ikke DET tar meg rett til bonuspoenghimmelen kan jeg like gjerne gi opp hele greia og gifte meg med frua i smug, for da kommer jeg aldri til å få hans velsignelse 😉

 

Her må jeg nok ta en titt under panseret. Dette kan bli dyrt.

 

P.S. Trenger du også bonuspoeng fra svigerfar? Last ned auto repair og la sankingen begynne 😉 (ikke sponset)

/ En dag vil alt dette bli ditt, kjære svigersønn.

* Følg Svigershjerte på Facebook *

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg