Ull på kropp er topp

Ull altså, for et makaløst materiale!

/sponset innlegg

Hmm, sjiraffen passer på sjiraffplassen? Meget interessant.

 

Christina har alltid mast noe vakent om at vi må kjøpe ullundertøy til barna. Jeg har alltid vært litt sånn “Jada masa, de har jo klær”. Ull, fleece, polyester eller bomull – det er jo samme ulla uansett. Har jeg tenkt. Viser seg jo at det  ikke stemmer i det hele tatt, og det er kanskje sånt man virkelig innser først etter at man har fått barn.

Eller hvis man drar på fisketur i villmarken da, og tenker at klær er klær og dropper å ta med skikkelig superundertøy i ull… Om jeg har gjort det? Ja. Om jeg kommer til å gjøre det igjen? Nei. Skikkelig nei.

For ull må jo være tidenes mest geniale materiale? Varmt om vinteren, kaldt om sommeren, frakter fuktighet vekk fra kroppen, sørger for naturlig ventilasjon og regulering av kroppstemperaturen. Sauene har virkelig forstått det!

 

… også prompa nordmannen og da stakk grisen!

 

Og ikke bare det, men ull brenner ikke spesielt bra og er derfor mye bedre å kle på små kropper enn mye annet. Dessuten er det myyykt og godt på kroppen. Og for oss med småttiser er det dessuten kjempepraktisk at ullundertøy funker akkurat like bra som komfortable klær for lek og moro, som myk og deilig pysj. Ull er dessuten veldig fleksibelt, samtidig som det har både selvrensende og bakteriehemmende egenskaper. Og det er relativt enkelt å holde rent. Og glemte jeg å si mykt og deilig?

Og nå som vi er på vei inn i vinterhalvåret, med høst og regn og snø og kulde, kan det være greit å fylle skapene med ullundertøy til barna, slik at de er godt forberedt på alt som kommer.

 

Okei brodern, klar for å spille høl i huet på fattern?

Det er ulla si, det!

 

Pierre Robert har nå lansert en hel kolleksjon fantastisk ullundertøy til barn. Klærne er laget av 100 % myk, mulesingfri* merinoull som ikke klør. Klærne kommer i kule farger og føles myke og lette på huden. Kolleksjonen inneholder longs, langermede trøyer, tubehals, luer, sokker og mye mer. Kort og godt alt du trenger for å dekke barnas ullbehov!

Pierre Roberts ulltrøye til barn fikk faktisk terningkast seks, kom best ut på alle parametere og ble kåret til Best i Test i Foreldre og Barns store ulltest i nr. 10 (2014).

Tøyet er selvfølgelig tynt nok til å kunne brukes under andre plagg og passer både for bruk  og innendørs og utendørs. Ulltrøye og longs passer dermed like godt under regntøy på plaskete dager i barnehagen, som myk og god pysj på tampen av en lang dag.

Høstens kolleksjon av ullundertøy fra Pierre Roberts er nå tilgjengelig i dagligvarebutikker over hele landet eller på: pierrerobert.no.

 

Først litt spill, så den famøse bæsjeboka – sånn gjør vi det når fattern får bestemme.

 

Vinn ullundertøy til barn fra Pierre Robert!

Kunne du tenkt deg å vinne et par ullundertøyplagg til barna?

Stikk innom Pierre Roberts facebook-side og delta i konkurransen om 2 sett ullundertøy til barn! Svar på et par raske spørsmål, så er du med i trekningen 🙂

–> Delta i konkurransen her!

 Se hele kolleksjonen på pierrerobert.no.

 

* Pierre Robert Group (PRG) tolerer ikke uetisk og inhuman behandling av dyr. Alle leverandører forplikter seg til å overholde PRGs etiske retningslinjer, som inkluderer krav til godt dyrehold. Kravene til dyrevelferd omfatter gårdsdrift, transport av dyr, sikkerhet, bærekraftig generell velferd og mulesing. Mulesing er et smertefullt inngrep som skal forhindre at fluelarver setter seg i huden på merinosauen. Metoden er mye brukt i Australia. Infeksjoner som følge av fluelarver er livstruende og forårsaker store smerter for dyret, men det finnes alternative metoder for å unngå angrep. Pierre Robert Group kjøper kun sertifisert mulesingfri merinoull, eller ull fra land som ikke praktiserer mulesing. Alle ullplagg fra Pierre Robert er merket med opprinnelsesland for ullen, samt at ullen er produsert uten bruk av mulesing.

/ Lykke til og husk: Ull er gull!

Les mer, se hele kolleksjonen og bestill

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg