Kledd for barnehagehøsten?

Høsten byr på all slags vær – er barna klare for barnehagehøsten?

/ annonse

 

“Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær”, sies det. Typisk et sånt irriterende slagord de verste friskusene lirer av seg rett før de legger ut på fjelltur i 25 blå og motvind fra alle kanter. Men så er det faktisk noe i det også, for skikkelig godt tøy kan få dårlig vær til å blekne.

Og det trenger man i barnehagen! Mang en morgen har jeg levert plutten i barnehagen i et vær som ikke likner grisen og tenkt som så at da får de i hvert fall en fin og rolig dag inne. Å, nei du! For i barnehagen er det ut i all slags vær og for en ussel kontorkropp som meg virker det som galskap, men er man godt kledd er det virkelig ikke noe problem.

 

Og husk for guds skyld å markere tøyet – ellers er det borte før du får sagt Ibsens ripsb… hvem tok jakka mi?!

 

I hvert fall ikke for barn, for høstvær betyr at naturen brått blir forvandlet til et overflødighetshorn av gleder og muligheter. Høstløv å base i, sølepytter å plaske i, søle til leking, kvister til fekting osv. Mulighetene er mange, men det fordrer godt tøy, for er man ikke riktig kledd for anledningen vil ruskete høstvær spise seg gjennom klærne som en pirayaflokk på en wiener i lompe.

 

Enkel, men smart liste over alt man trenger til barnehagestart – og markeringspenn selvfølgelig.

 

Klart, det er jo ikke alle dager der høstværet er like utakknemlig. Ta i dag for eksempel. Med nytt regntøy i boks var jeg klar for en tur på lekeplassen med plask og sprut, men da jeg tittet ut viste gradestokken sydentendenser og solen danset macarena på himmelen. Så da ble det å sæle på hund og sykkel og fise bort på nærmeste lekeplass og finne på hyss. Og slik gikk det…

Se video og bilder under 🙂

 

Lekeplassen er så i lende. Sykkel: fremad!

Fattern var godt forberedt, men jakka traff bakken allerede før vi rakk å treffe huska.

 

Og lillesnuppa bare: “Dude, lue? Det er 25 grader, mann!” #pappafail

 

Sol, regn, tropevarmt eller bikkjekaldt – er det én ting som er sikkert så er det at høsten byr på mye variert og gode klær er viktig i all slags vær.

Polarn O. Pyret har spesialisert seg på å lage barneklær av høy kvalitet og med over 40 års erfaring har de blitt særs gode på det. Enten du trenger ullundertøy av beste merinoull, fargesprakende støvler eller en skalljakke så vannsikker at den kan brukes som regnjakke(!) – Polarn O. Pyret har alt du trenger for å bli klar for barnehagehøsten.

 

Smarte hansker til en lang dag med barnehageherjing (men igjen: ikke fullt så nyttig i 25 grader.. #pappafail)

 

Akkurat nå får du 3 for 2 på alle bukser, alt du trenger til barnehagestart og mye spennende i den nye høstkolleksjonen!

 

Shop till ju dråpp!

 

Psssst…! Visste du at du kan kjøpe og selge brukte POP-klær på polarnopyret.no? Det er jo helt genialt hvis man ønsker å selge unna klær som har blitt for små eller trenger å kjøpe noe nytt, men ikke helt har råd til noe nytt-nytt. Så sjekk ut: Polarn O. Pyret – brukte klær

 

/ Klar for barnehagehøsten!

Les mer og bestill på polarnopyret.no

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg