En kortreist liten sommerferie

Hvem har sagt at man trenger å dra til et dyrt badeland eller en fornøyelsespark med sjiraffer for å ha det moro i sommerferien?

Jeg skal ikke kimse av sjiraffer altså, men det går jo faktisk an å legge ut på små ekspedisjoner helt uten verken eksotiske dyr, morsomme attraksjoner eller sukkerspinn også.

Så i går sæla vi på hele familien og tok en kortreist sommerferie til..

Hold deg fast.. Rimi!

Det er kanskje ikke den heiteste destinasjonen for verken turister eller globetrottere, men overraskende trivelig for en liten familie på tur.

 

En verden full av oppdagelser rett utenfor døra 🙂

 

Vel fremme handlet vi inn noen rundstykker, litt godt pålegg, eplejuice og iskaffe og slo leir helt bakerst på parkeringsplassen. Et par ledige paller og noen smurte skiver senere var campen etablert.

Fattern prøvde å få lillesnuppa til å sove, men det ble selvfølgelig helt uaktuelt, så da ble det å ligge og dune i vogna mens resten spiste lunsj.

 

Standhaftig sovenekt er absolutt fnattemateriale 😉

 

Man tenker ofte at man må gjøre så mye ut av hver eneste dag av sommerferien, reise hit, styre dit, orge, besøke og mase.

Man glemmer nesten at det faktisk går helt fint å få en helt makaløst bra dag ut av bare en liten trasketur med vogna bort på lokalbutikken og lage festivalcamp på parkeringsplassen.

 

Tyske turister? Neida, bare parkeringsplassparty på gang 🙂

 

På vei hjem ble det dessuten is på hele hurven og da steg stemningen til de høyder at selv ikke den lengste sjiraff kunne nådd oss til knærne 😉

 

En is i hver hånd = Lykke!

 

I´m the king of the world!

 

/ Alt blir bedre med is 😉

* Følg Parkeringsplasshjerte på Facebook *

2 kommentarer
  1. Hei!
   Jeg ville bare legge igjen en liten kommentar til deg her å takk for mye fint lesestoff her inne. Jeg er selv blogger og blogger om alt mellom himmel og jord
   ☺ Ta en tur innom en gang da ☺

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg