Når sommerfattern feiler

Vi er ved bassengkanten på hytta til onkel Roar. Solen skinner, plutten jubler og livet nytes i store, dype drag. Dette er livskvalitet på sitt aller beste.

Plutten, pappa og bestefar. Bare oss gutta boys. Nede på den andre hytta ligger damene og tar seg en strekk. Telefonen ringer og bestefar stryker i vei. Ikke lenge etter er han tilbake med lillesnupp under armen. Så nå var vi fire.

En sovende jente og tre badende menn. Ikke noe problem det med en ekstra, bare husk å skru på innestemmen. Alle sammen. Plutten inkludert.

Og det gikk fint det, vi sjekket klokkene og noterte oss når lillesnuppa sovnet. Nå er det om å gjøre å gjøre alt vi kan for at hun ikke våkner. Sett henne i skyggen, liste oss stilt på tå og krysse fingerene for en lang formiddagslur.

Jo da, plutten var stille han, helt til fattern fikk overtenning, ble sommergira og ja.. tok bomba. Med rennafart og 150 % engasjement. Til vill jubel fra plutten selvfølgelig.

Og lillesnupp? Jo da, hun våknet hun. Kanskje ikke så rart når både sjøsprøyten og sommerjubelen står i taket.

Legger ved dagens MyStory fra Snapchat, så kan du bedømme selv. Og til informasjon: På bildet med teksten “Obligatorisk beinbilde” sover lillesnuppa søtt og godt. Etter videoklippet som følger … not so much 😉

 

Til mitt forsvar.. Vel, hva kan jeg si? Når solen skinner, livet leker og badebassenget ligger der og gjør seg deilig; hadde jeg egentlig noe valg?

 

Løype!

 

/ Hilsen sommerfattern

* Følg Badehjerte på Facebook *

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg