Norges yngste PT

Yiiiha, i dag ble det comeback på treningsfronten etter et aaaltfor langt opphold!

Og det var fantastisk å være tilbake, men jeg kunne ikke klart det uten hjelp fra Norges aller yngste PT!

 

Kjør på nå fattern, neste er 3×5 franskpress! Go go go!

 

For som du kanskje vet eller ikke vet, så har jeg det siste året hatt et treningsprosjekt gående der jeg skulle komme i mitt livs form i løpet av et år med hard trening, sunn mat og hele pakka. Det gikk jo bare sånn midt på treet. Etter en god start, krasjet prosjektet skikkelig da Fersken kom til verden, så plukket det seg opp igjen, men kollapset helt utpå vårparten.

Siden da har det blitt mye stillesitting, rolig surmuling og en ond sirkel av kronisk sofasliting og manglende evne til å komme seg opp på hesten igjen.

Men nå har jeg endelig kommet meg ut av joggebuksa, inn i treningspants og opp i joggeskoa igjen. Og alt takket være min lille PT som har pushet på for å få det til.

For jeg har nemlig tenkt litt. Fra neste uke skal jeg jo ha pappaperm i nesten et halvt år (gradert 50 %) og siden jeg da plutselig får mange timer med romletid midt på dagen, tenker jeg å bruke endel av den tiden til å få dreisen på pappakroppen igjen.

Klok av skade skal jeg absolutt ikke love store resultater, inngå teite veddemål eller gå ut med skyhøye ambisjoner, men jeg tenker at trening kan bli en fin greie å foreta seg med tuppa på slep. Det er også en fin tanke å vise at man kan gjøre litt sånne ting i pappapermen også og ikke bare sitte på kafé og mumse boller. Men det blir nok litt av det også 😉

 

Just the two of us

 

Så er det også noe symbolsk flott over at lillesnupp, som jeg til nå ganske ufortjent har gitt deler av skylden for at treningsprosjektet mitt gikk i vasken, blir grunnen til at jeg kan plukke det opp igjen.

For mye av tiden i pappapermen vil både jeg og Christina være hjemme på likt og da er det fint å ha en god grunn til å komme seg ut av huset og finne på noe med snuppelura, slik at hu mor kan få holde på med sitt i fred.

Pluss muligheten for at jeg blir en het potet da. Men det er ikke så farlig egentlig, det viktigste er bare å ha noen knagger å henge pappapermen på og at vi to skal ha noe artig å finne på. Kan jo ikke sitte på kafé hver eneste dag heller 😉

PT-en storkoste seg i dag og ekstra bra var det når treningsøkten var ferdig og vi slo oss ned på en treningsmatte og nøt en bedre smoothie for å booste musklene igjen. Ja, for det er ikke bare bare å ligge på en matte, snurre rundt, løfte på hodet og dytte rundt på tunge poseklips og lekepingviner heller. En skikkelig treningsøkt det også 😉

Ja, dette tror jeg blir topp: Pappaperm blir pappakropp! 🙂

 

Hun tar kanskje 750 flis i timen, men det er det verdt 😉

 

/ Gains!

* Følg PT-hjerte på Facebook *

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg