Kampen om det første ordet

Inntil ganske nylig har det vært relativt tyst fra lillesnupp. Litt gråting her, noen rare lyder der, ikke stort å skrive hjem om.

Men her for ikke lenge siden begynte hun plutselig å etterape farmor og vipps var startskuddet gått. Jeg visste det, frua visste det. Vi så på hverandre og en ny eim av konkurranse fylte luften. Nå var det på!

Kampen om det første ordet. Blir det mamma? Blir det pappa?

 av konkurranse fylte luften. Nså på hverandre og en ny eim av konkurranse fylte luften. Nskuddet gått. JEg stort å melde hjem

 

 

Krigen er i gang.

 

Ba ba VS ba ba

 

Hver gang lillesnupp nå prøver å få bare en smule oppmerksomhet og ytrer et spakt lite “ba ba ba” kommer vi stormende mot henne, river hverandre over ende og sparer ingen midler i kampen om å komme først. Så begynner det:

– “Ma ma ma, si det da: Ma ma maaa mmmmaaa”

– “Nei nei, ikke hør på hu der. Pappa er mye bedre. Papp paaa. Pa pa paaa. Pa parra pa parra paaa!”

Så ligger hun og ser ganske dumt på oss mens hun helt sikkert tenker noe sånt som “Hva i huleste heiteste feiler det dem?!” før hun igjen kjører i samme spor.

– “Ba ba ba.”

Hvem som vinner kampen om det første ordet er så langt ikke godt å si. Frua har helt klart overtaket til nå, med tanke på at hun har mulighet til å jukse til seg mye tid på grunn av ammingen, men bare lillesnuppa holder ut en drøy uke eller to til nå, så skal fattern ut i pappaperm og da blir det andre boller.

På bloggen kommer jeg helt sikkert til å skrive om alle tingene vi finner på og folkene vi møter på vår vei, men egentlig kommer vi nok bare til å sitte i hjørnet av en kafé og terpe på våre pa-pa-pas helt til fattern stikker av med seieren eller Larvik kommune blir utsolgt for fruktsmoothier og andre bestikkelser.

For i krig, kjærlighet og kampen om det første ordet er alt lov 😉

 

Greit, du får med capsen på kjøpet, men da vil jeg høre “pappa” pronto!

 

/ Let the games begin!

* Følg Babahjerte på Facebook *

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg