Selvrealisering på lavt nivå

Vi lukker dørene til bilen, starter motoren og ruller forsiktig av gårde over grusen.

Stillhet.

Vi ser på hverandre.

Stillhet?

Så buser vi ut i latter, skrur opp musikken, ruller ned vinduene og oppfører oss som rotløs ungdom på road trip i en dårlig amerikansk komedie.

Vi har akkurat levert begge barna til mormor og bestefar og er på vei til Oslo. Bare vi to. Alene. Det er ikke mange timene det er snakk om, bare en svipptur inn, et lite møte, så ut igjen. Men det føles som en to-ukers på Kreta.

For det er alenetid, det er noe annet enn bare trilleturer i nabolaget. Og noen ganger er det mer enn nok. Det er selvrealisering på lavt nivå.

Jeg synes ikke det går to dager mellom hver gang jeg ser på facebook at en av mine venner uten barn reiser på et eller annet råflott opplegg; ryggsekkeventyr til Machu Picchu, surfesafari til Portugal eller guttetur til Barcelona.

Sånt får vi ta igjen senere, når barna blir litt eldre kanskje, men akkurat nå er det mer enn nok med et par timer i bil til å prate uten avbrytelser og drikke farris i fred 😉

 

Freeeedom!

 

Og bare for å virkelig toppe det hele vil jeg avslutte med et sitat. Et sitat hentet fra hvem? Barack Obama? Mor Theresa? Dalai Lama? Neida, Masha & Mishka!

For kvalitetstid og glede, selvrealisering og livsnytelse trenger ikke bare foregå på toppen av et fjell eller i et varmt land langt borte, det kan også være så kortreist som rett under nesa di. For glede handler ikke bare om store opplevelser, men også de små ting.

Det kan også være så enkelt som dette:

“Være sammen og ikke tenke på tid.”

 

 

/ Gooood helg!

* Følg Selvrealiseringshjerte på Facebook *

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg